GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5974.webp

Antrenman için tam 11 oyuncumuz kalıyor. Kadro yapalım:

Batuhan Şen
Sacha Boey Mario Lemina Günay Güvenç Can Güner
Lucas Torreira
Gökdeniz Gürpüz
Yáser Asprilla İlkay Gündoğan Ahmed Kutucu
Mauro Icardi

ameliyat olursa 4-5 hafta diyorlar melih abartı degilmi biraz?

fizik gucuylemi alakalı drogba benzer yerden kırıktan ameliyat sonrası 12 gun sonramı ne 90 dk maca cıkmıstı manyak herif

osi de cok fedekar adam ama biraz daha nazlı temkinli gibi sanki
Ya osimhen biraz çıtkırıldım bir herif aşırı duygusal ve tepkisel ben sana söyliyim

Mesela o maskeyi takmasına da gerek yok aslında

Maç esnasında yüzüne en ufak bir el temas ettiğinde aşırı reaksiyon gösteriyor dikkat edersen

O yüzden açıkçası biraz fedakarlık yapıp erken döner mi dönmez mi net konuşamıyorum bunu hep beraber göreceğiz

Mesela barış olsa bir hafta maç kaçırır dönerdi

Ligin kalanında Osimhen'in çok geç olmadan dönüşü önemli.

Bunun dışında elde olan kadroda 2. devre başından beri verimi düşen

Sane, Yunus, İcardi gibi isimlerden de daha çok katkı almak zorundayız kalan haftalarda.

Her maça final olarak bakarak gitmeliyiz arkamıza bakmadan.

Sonrasında önümüzdeki yıl için muhakkak yapılması elzem 3-4 üst düzey ekleme yapılmalı.

Orta saha, 10 numara, stoper ve santrafor mevkilerine mevcut kadroyu güçlendirecek oyuncular şart.

Ama önce şampiyonluk ve kupa.

Osimhen Dünya kupasında olmayacak o yüzden bize 1-2 ay kalan maçları çıkarsın sonra 2-3 ay dinlensin iyileşsin bu süreçte fedakarlık yapma ihtimali varsa yapcağını düşünüyorum ben

10+4 yabancı kuralı bence çok iyi oldu takımdaki revizyon için çok kritik, Aspirilla gidecek diye düşünürsek elde Nhaga var yani 3 tane u23 oyuncu alacağız, bunu çok doğru kurgulamak şart

Orta sahada revizyon şart Zalazar ve Matar Sarr gelse keşke

Barış olur da giderse Tzolis veya Pardo alınmalı başka alternatif yok piyasada Lang'a 30 vereceğimizi de sanmıyorum oraya Aral ya da Başar alınabilir

10+4 yabancı kuralı bence çok iyi oldu takımdaki revizyon için çok kritik, Aspirilla gidecek diye düşünürsek elde Nhaga var yani 3 tane u23 oyuncu alacağız, bunu çok doğru kurgulamak şart
Bu yaz bile hakkimizi kullanmadik normalde cok iyi degerlendirilebilir ancak biz nasil degerlendiririz Allah bilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt