Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.709
- 66.792
- 5.003
Eski temposu yok elbet ama bernardo mertens gibi maç içinde çalışkan bir topçuBir ara Vitinha gibiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eski temposu yok elbet ama bernardo mertens gibi maç içinde çalışkan bir topçuBir ara Vitinha gibiydi.
Ya osimhen biraz çıtkırıldım bir herif aşırı duygusal ve tepkisel ben sana söyliyimameliyat olursa 4-5 hafta diyorlar melih abartı degilmi biraz?
fizik gucuylemi alakalı drogba benzer yerden kırıktan ameliyat sonrası 12 gun sonramı ne 90 dk maca cıkmıstı manyak herif
osi de cok fedekar adam ama biraz daha nazlı temkinli gibi sanki
Sol ayaklıydı değil mi bu bir de? Gideceğim diye tutturdu. Belki apodan formayı bile alabilirdi.
Akliouche cekcez üstatBarış olur da giderse Tzolis veya Pardo alınmalı başka alternatif yok piyasada Lang'a 30 vereceğimizi de sanmıyorum oraya Aral ya da Başar alınabilir
?Akliouche cekcez üstat
Osimhen
Lang Maddison Akliouche
Sara Thuram
İnşallah
Bu yaz bile hakkimizi kullanmadik normalde cok iyi degerlendirilebilir ancak biz nasil degerlendiririz Allah bilir.10+4 yabancı kuralı bence çok iyi oldu takımdaki revizyon için çok kritik, Aspirilla gidecek diye düşünürsek elde Nhaga var yani 3 tane u23 oyuncu alacağız, bunu çok doğru kurgulamak şart