GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de öyle düşündüm gazeteci sonuçta işini yapıyor diye de, ikisi yayında epey boş yapmış takım önce top oynasın diye ileri geri konuşmuşlar. Sırf ilk 11'i veriyorlardan ziyade açıklamaları da giderli olunca böyle bir karar alınmıştır.

Edit: Yukarıda Emrah paylaşmış zaten, görmemiştim.
Konusmalardan sonra akrediteleri iptal edilmiṣse eyvallah. Ama 11veriyorlar diye iptal edilmemeli. Adamlarin iṣi bu

futbolcu da olabilir diyorum. ne yapacaksın? Antrenman da mı yapmayacaksın. Bu yakup ile kaya art niyetli onu diyorum ben. İşlerini yapmak mübalaa ama şöyle düşün. Ülke savaşta, bir hamle yapmayı planlıyor ve basından birisi öğreniyor bir şekilde ve bunu ''Haber'' olarak yayınlıyor.
Bulamıyorlar diye yine kız sen yönetime, OB ye ama bu adamlar işlerini yapmıyor sana zarar veriyor.
Kardesim bende diyorum ki bu sizma isi 1-2 aylik bi olay degil okan döneminde bir cok kez olmus bisey. Bu gune kadar nasil yakalayamadilar sizdirani hayretlik bi olay.

facebook grubu kuracağım:

1775764808898.webp

Kardesim bende diyorum ki bu sizma isi 1-2 aylik bi olay degil okan döneminde bir cok kez olmus bisey. Bu gune kadar nasil yakalayamadilar sizdirani hayretlik bi olay.
Bu sızdırma olayı transferlerde zamanında FT nin de başına geldi, isim verdi tek tek o da.
ET de yine transfer ismi sızdırma da Gs taraftarının iki eli bunları söyleyenlerin yakasında olmalı dedi. Sen sanıyor musun fb de misal söyleyen/sızdıran yok. Bugün birini yakalarsın yarın başkası çıkar. Sonu yok bu işin.

Ngaha da beklenen gibi hiç oynayamadi bu yeni yabancı sınırında 12 genç olmayan adam alıp yola çıkmak lazım boşuna kulübeye fazlalık yaratmağa gerek yok artık , hoca genç oynatmıyor yapacak bir şey yok mastantuono falan alacan belki o zaman oynatır anca

Bu sızdırma olayı transferlerde zamanında FT nin de başına geldi, isim verdi tek tek o da.
ET de yine transfer ismi sızdırma da Gs taraftarının iki eli bunları söyleyenlerin yakasında olmalı dedi. Sen sanıyor musun fb de misal söyleyen/sızdıran yok. Bugün birini yakalarsın yarın başkası çıkar. Sonu yok bu işin.
Sonu yoksa ozaman kimse söylenmeyecek kadro siziyor diye

Ocular bucular hizipler fırkalar galatasarayı rahat bırakın!

Only Galatasaray ❤️

1775765564204.webp

Muhabir olmak suç değil de o zaman Galatasaraylıyım demeyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt