GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bugün hocadan tut oyunculara herkes Fb maçını işaret etti, evimize gelecekler gibi sözler sarf etti. Her maça aynı önemi veren, hafta hafta ilerleyen şampiyon takım mentali değil bu.
Her ölüm kalım maçında ölen biri var başımızda adam kocaeli maçını kendi kendine ölüm kalım maçı yaptı onda bile sağ çıkamadı. Şimdiden konuşmaya başladıysa hiç izlememek lazim sinir olmamak için.

Bence şampiyon olsak da (ki hala şansımız yüksek) Okan hoca ile vedalaşılacak. Doğru mu olur yanlış mı olur onu zaman gösterir ama yönetim de hocayla daha ileri gidemeyeceğini görüyor artık.

Her ölüm kalım maçında ölen biri var başımızda adam kocaeli maçını kendi kendine ölüm kalım maçı yaptı onda bile sağ çıkamadı. Şimdiden konuşmaya başladıysa hiç izlememek lazim sinir olmamak için.
Neye göre ölüm kalım maçı üstad? Ölüm kalım maçları Okan in sutlanmasi mümkün maçlardi. Çoğundan da sağ çıktı şimdi de fener maçı kaldı ordan sağ çıkacak mı göreceğiz

Neye göre ölüm kalım maçı üstad? Ölüm kalım maçları Okan in sutlanmasi mümkün maçlardi. Çoğundan da sağ çıktı şimdi de fener maçı kaldı ordan sağ çıkacak mı göreceğiz
Stresi yüksek maçlar işte. Superkupa maçları, fenerle oynadığımız şampiyonluk maçı, hatta youngboys maçı. Bu maçlarda kendi oyunundan uzak eller ayaklar titriyor takımı hazirlayamiyor.

Bence şampiyon olsak da (ki hala şansımız yüksek) Okan hoca ile vedalaşılacak. Doğru mu olur yanlış mı olur onu zaman gösterir ama yönetim de hocayla daha ileri gidemeyeceğini görüyor artık.
Dursun imkansiz göndermesi. Gittiği yere kadar gider o. Öyle bir yönetim yok başımızda gönderdiği zaman yerine koyabilecek adam bulamazlar ekstra mesai yapacaklar falan uğrasmazlar.

Stresi yüksek maçlar işte. Superkupa maçları, fenerle oynadığımız şampiyonluk maçı, hatta youngboys maçı. Bu maçlarda kendi oyunundan uzak eller ayaklar titriyor takımı hazirlayamiyor.
Onlar ölüm kalım maçı değildi ya. Ölüm kalım maçı FB Kadıköydeki kupa maçı yenilirsek ölüyorduk takım kötü durumdaydı. Bjk deplasman yenilirsek ölüyorduk fikstür falan filan derken. Göztepe deplasman herkes mağlubiyet diyordu. Bizim salaklar çok değil 2. Yarı 10-12 dk top oynasa dün 2-1 kazanmıştık

Juventus rövanş maçından beri anlam veremediğim bir ruhsuzluk var

Taktik, teknik herşeyi geçtim takımda büyük motivasyon sorunu var. Herkes sağlıklı yaşam bilinciyle sporumuzu yapalım evimize gidelim modunda takılıyor sahada. Bilmiyorum umutsuzluk aşılamak istemem ama bu şekilde hiç bir takımı yeneriz diyemiyorum maalesef.

Onlar ölüm kalım maçı değildi ya. Ölüm kalım maçı FB Kadıköydeki kupa maçı yenilirsek ölüyorduk takım kötü durumdaydı. Bjk deplasman yenilirsek ölüyorduk fikstür falan filan derken. Göztepe deplasman herkes mağlubiyet diyordu. Bizim salaklar çok değil 2. Yarı 10-12 dk top oynasa dün 2-1 kazanmıştık
Göztepe maçını da biz kaybettik onlar atamadı. O pozisyonun gol olmaması tamamıyla şans. O maçtan sağ çıktı diyemem ben.

Niye ofsayt‘tan yedigimiz gol hiç konuşulmuyor böyle iki tane golümüzü iptal edildi bizim buna özel başlık açılması lazım

Yok bu sene son olmali, artik yabanci kim iyise gelsin yeter

kötü futbolun yanında şunu da söylemek lazım. Büyük ihtimalle skoru etkilemezdi ama hala bizim topçuların yüzüne atılan tokatlar, kafa toplarında vurulan dirsekler ve topuklarına basmalara faul ve kartlar verilmiyor.
Kocaeli maçında da oldu göztepe maçında da ts maçında da

Fenerliler boşa delirmemiş, dün geceden beri aklıma başka bir şey gelmiyor. Hiç bir şeye odaklanamıyorum.

Ülkenin enayisi bizmiyiz? Niye atmiyoruz? Zaten rakip serefsizin teki, fb karsi olsa orada da mi yapacagiz

Şimdilik maalesef böyle gözüküyor. Bir süredir dk 60 sonrası sıvamamız sebeplerinden biri de bu gibi.

Velhasıl tam 1 hafta var. Göreceğiz. Önce Gençlerbirliği ardından Fenerbahçe galibiyeti veya en azından FB beraberliği ile son 3 haftaya 2 puan önde girersek farklı şeyler konuşuruz.
Osimhen iyi dönmez ise her şey bitti

Osimhen'e ekmek ve su gibi muhtacız. Dün maç bitiminden bu saate kadar elim ayağım tutmuyor keyfim sıfır ya anlarım rakibi boğarsın pozisyon üstüne pozisyona girersin ama goller kaçar elimizden geleni yaptık olmadı derdik. Ama hiç bir şey yapmadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt