Gidenler:
Sanchez (vakti doldu. Belki Araplara itelemek icin son firsat olur)
Singo (tam ne oldu belli degil. Stoper olarak hayatta güven vermez bana. Iyi teklif gelirse hemen satilmali)
Torreira (vakti doldu. Umarim 4 de 4 yapip Boca, MLS falan yapar)
Sara (dünya kupasina katilirsa iyi teklif alir ve gitmeyi ister diye düsünüyorum)
Baris (bu sefer gider diye düsünüyorum)
Sallai (Ingilizlerin istedigi dogruysa ve +15 verirlerse satilabilir.)
Icardi (uzatmak ihanet olur. Gitmeli)
Kaan (Schalke Bundesligaya cikacak gibi duruyor. Röportajlarda orda yine oynamayi isterim demisti. Belese yollayalim)
Ahmed (Hic oynamiyor. Gidebilir)
Lang ve Asprilla opsiyonlari etmez. Geri dönsünler takimlarina
Sane (Önde yaptigi iyi seyleri, tuhaf tuhaf top kayiplari ile performansinin icine etme potansiyel ve devamliligi yüksek degil diye gitse hic üzülmem)
O. Buruk (Teknik ekibi ile artik gitme vakti geldi.)
+ kiralik giden her yabanci.
Gelenler:
1x Plani Osimhen veya diger bir oyuncu bireysel gol pozisyonu yarat taktigi ve atletizim takintisi olmayan bir antrenör
2x Stoper
2x Sag Bek
3x OS (6 No, 8 No, 10 No)
2x Kanat
1x hücum Allrounder
1x yedek Forvet
Sirf gidenlere bakarsak 45 milyon civari maas bütcesi acilmis olur. Kiralik olanlarda giderse, bu rakam 55e yaklasir. Üstüne iyi transfer geliri elde edilir bunlardan. Net 55 milyona Portekiz ve Hollandali sampiyonluga oynayan takimlar rahat tüm kadrosunu kuruyordur. Adamlarin ortalama 100 milyon personel gideri var. Bunun icinde futbolcular haric baya kisi vardir ve 80 civari belki anca futbolculara kaliyordur. Birde bunlarin 50% yakin vergileri var. Yani adamlar 40-45 milyon net giderle Avrupada arada bi iyi is yapiyorlar. Sirf gelirimiz yükseldi diye luzumsuz para harcamamaliyiz. Bunu mantikli kullansan, lige ambargoyu koyarsin.