GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doldur Osimhen'e futboluyla bir yere kadar. Bu takım topa sahip olarak oynamayı bilmiyor. Rakip sahada baskı kuramıyor, agresif değil. Sebebi de teknik direktör.

Kocaeli beraberliği ile yenilgi hakkımızı kaybettik. Kocaeli-Gb maçlarını kazansaydık derbide kaybetsek dahi 1 puan farkla hala önde olacaktık.
Hatta gencler macinda hersey bitebilirdi ki rizeyi yenecekleri garanti degil. Koc bu sene secimi kaybettikten sonra karabük ve kasimpasayi yenemediler ilk kez bu yüzden rize maclari okadar kolay gececegini sanmiyom.

Hocanin emeklerine saygi duyuyorum lakin bu sene hoca marifetiyle kazanılmış tek maç bile yok ,osiensen olmayınca çaresiz kalması bir teknik direktör icin oldukça kucuk düşürücü birsey, geçmiş yillarda bu denli bir oyuncuya bağlı değildi, özetle karizmayı çizdirdi bu sene hoca

şu an fbnin kasımpaşadan son dk golü yediği maçtan sonraki puan durumuna döndük

artık rica edicem bi reaksiyon gösterin şu gençler maçını iyi oyunla alın rüzgarı da arkanıza alın ağzınıza sıçtırtmayın ya

Git Okan salla bok gibi transfer yaptın diye ama çocuğunu işin içine karıştırmak nedir yahu. Büyük karakter yoksunu bu herif
Bu herife bide haluk abi haluk abi çekiliyor maşaya bak dediği laflara bak. Ulan nedense hep kaos ortamında bilinmeyen şeyleri üfürüyorsun işler iyi giderken böyle bişey dediğini görmedim. Nefret ediyorum bu sinsi adamdan. Bakın bu haluk paraya tapan bir adam reyting için yapmayacağı şey yok

Şampiyon olursak hoca kalır bu arada gs taraftarını hafife almayın.Kimse gönderemez 4 sene şampiyon olmuş hocayı onu unutun artık kısır dongudeyiz ya fbye şampiyonluk vereceksin ya hoca devam edecek başka ihtimal yok.Hocayi gönder gitsin bile diyen ilk hafta amed depte 1 puan alınca hocayı niye yolladınız diye cıngar çıkarır bu taraftarı çok hafife alıyoruz %95i falan böyle, bir gariplik mevcut

8 de kapanır 18 de dediğimiz yerden, eyvah 7 kapandı 2 de kapanır mı dediğimiz yere geldik!

Bakın bu bir dramdır, ömrü hayatımda böyle rezalet görmedim.

Her bir unsuruyla bu kadar aciz bir galatasaray hiç görmedim, futbolcusundan hocasına yönetiminden stada giden taraftarına kadar tam bir uyuşukluk, mıymıntılık ve vurdumduymazlık hali...

Evet taraftarda da suç var şaşırmayın, iyi kötü her yapılana hep destek tam destek gibi uyduruk bir mottoyla yaklaşılırsa işte böyle olur, iyiyle kötü aynı tepkiyi alırsa iyiyle kötünün ne farkı kalır, futbolcu doğru ile yanlışı nasıl kavramaya zorlanır söyleyin bana, nasıl olsa taraftar sürekli laylaylom bize tapıyor ne yapsak desteğini üzerimizden çekmiyor, afedersin tepelerine s*çsak dahi hoşgörülüyoruz ne gerek var kasmaya kendimizi zora sokmaya diye düşünmez mi, düşünür elbet, zaten öyle de düşünüyorlar

O yüzden artık taraftarın da kendine gelmesi ve eski hasletlerini tekrar hatırlaması lazım, zira iyi olan alkışlanır kötü olan kınanır yuhalanır ki fail yaptığı eylemin sonuçlarını görsün ve ders alsın.

Şampiyon olursak hoca kalır bu arada gs taraftarını hafife almayın.Kimse gönderemez 4 sene şampiyon olmuş hocayı onu unutun artık kısır dongudeyiz ya fbye şampiyonluk vereceksin ya hoca devam edecek başka ihtimal yok.Hocayi gönder gitsin bile diyen ilk hafta amed depte 1 puan alınca hocayı niye yolladınız diye cıngar çıkarır bu taraftarı çok hafife alıyoruz %95i falan böyle, bir gariplik mevcut
GS taraftari farklidir masallariyla çokca buyutulsek de GS taraftari farkli falan degildir klasik skor taraftarinin tekidir. Şampiyon olursak babam paşam çekilir. Oyuna sabredilmez skor gelsinde ne haltla gelirse gelsin.

Bu gitse yeni gelen adamin iside kolay degil zaten bu skor taraftari ayri dert , surekli izin vererek 4 senedir çiftlige cevirdigi oyuncular ayri dert.

Adam sıkı bir herif olsa çalismaya onem veren disiplinli biri 4 senedir yaylanan insan toplulugunun cani sıkılmayacakmi elbet sıkılacak nereden çikti lan bu herif öf diye. Dedigin gibi saçma bir sarmalın içerisindeyiz yani.

GS taraftari farklidir masallariyla çokca buyutulsek de GS taraftari farkli falan degildir klasik skor taraftarinin tekidir. Şampiyon olursak babam paşam çekilir. Oyuna sabredilmez skor gelsinde ne haltla gelirse gelsin.

Bu gitse yeni gelen adamin iside kolay degil zaten bu skor taraftari ayri dert , surekli izin vererek 4 senedir çiftlige cevirdigi oyuncular ayri dert.

Adam sıkı bir herif olsa çalismaya onem veren disiplinli biri 4 senedir yaylanan insan toplulugunun cani sıkılmayacakmi elbet sıkılacak nereden çikti lan bu herif öf diye. Dedigin gibi saçma bir sarmalın içerisindeyiz yani.
Okadar plansız bir takimizki Abdülkerim kendi kafasına 70 metre top surup orta kesmeye calisiyor

Ulan bi takım 2 pas yapabilen irili ufaklı her rakibe ezilir mi ya

4 yıldır sadece 5e2 oynuyoruz diye eleştiriyoruz bari onda uzmanlaşsaydınız ne rakipten top alabiliyoruz ne top bizdeyken yapılan baskıyı kırabiliyoruz ulan tek çalıştığımız şeyi bile layığıyla yapamıyoruz yeminle aklım almıyo bazı şeyleri

Ulan bi takım 2 pas yapabilen irili ufaklı her rakibe ezilir mi ya

4 yıldır sadece 5e2 oynuyoruz diye eleştiriyoruz bari onda uzmanlaşsaydınız ne rakipten top alabiliyoruz ne top bizdeyken yapılan baskıyı kırabiliyoruz ulan tek çalıştığımız şeyi bile layığıyla yapamıyoruz yeminle aklım almıyo bazı şeyleri
Maçları izleme artık boşver ben gibi skorlara bak bu saatten sonra acida cekmezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt