GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neye göre 8/8 dedin. Bende inanmak istiyorum.
Ustam takım soğuk duş aldı. Kendine geldi. İki tane Gençlerbirliği maçı ile moral ve kondisyon toplayacağız.

Kocaeli beraberliği de çok büyütülüyor bence. Her maçı kazanıp şp olabilen yok. İlla böyle s. b. maçlarda puan bırakır büyük takımlar. Önemli olan sezon sonu ne olduğuna bakmak.

Göztepe maçındandan sonra seri beklemiyordum çünkü kötü oynamıştık ama kazanmıştık. Bu sefer olmadı. O yüzden seri yapacağız.

Bülent Kalafat'la şampiyonluk ve takım kurma konusunda galiba benzer düşünmeye başladım, kaç gündür kafamı kurcalıyor da galiba Kalafat haklı. Belki %100 değil ama haklı olduğu çok fazla taraf var.

Son düzenleme:
Futbol falan barbar oyunu boş verin
Benim cimnastikci bi arkadaş var aynı o da böyle :) Aşırı fanatik
Her sene bi gazla sezona başlar yarısında futbol dandik spor, illa izleyeceksem de ingiltere ligini izlerim der. Yok ben f1 izlerim, yok curling izlerim yok golf izlerim. Lan sen tinercisin ne bu elit ayakları :)

biraz saha içine gelirsek

sallai sağ bek dışı bi yerde oynamamalı

singo geri 4lüde herhangi bir yerde oynamamalı

şu 2sini yaparsak gol atmaya ve gol yememeye daha yakın oluruz
Sallai konusunda katilmakla beraber Singo ozelinde biraz farkli dusunuyorum.

Torreira bizde cevresinin oyununu cok etkiliyor bence. Ne geridekilerle ne de beklerle ikili isleri cok yok. Sara gelip yapiyor onu Torreira o sirada sara dan one gidiyor falan filan.

Yani ortasaha oyunculari birbirleriyle ve beklerle paslasmalari minimum.

Genelde ya stoperler osimhen baris ya da sane ye uzun. Yada orta sahada alan alel acele ileri top atmaya calisiyor (cikis yapanlarda top kaybinda ileride kalmis oluyor)

Topu kontrol ederek cikis asla yapmiyoruz biz. Yaptigimiz maclarda cok buyuk farketti ve kafa tuttuk CL de.

Isimlerden ziyade bu mantalitede sorun oldugunu dusunuyorum. Ayni dert top isteyip adam eksilten bir 10 numara olmamasinda da var. Ozetle ortasahamizdaki belirsizlik ve oturmamislik -isimler uzerinden ilerleyen plan ya da belli bir pas oyununa oturmayan oyuncular var. Lemina ve Torreira bu konuda siyah ve beyaz kadar farkli mesela (Torreiranin da en iyi ozelligi cevre kontrolu olmasina ragmen, bu boyleyken adamina hep arkadan yaklasiyor olmasi , stoperlerin icine gomuluyor olmasi hayret ettirici benim bakisimda)

Belki de ben yanlis dusunuyorum ama 6-8-10 olarak ortasaha oyunumuz tutuk ve bunu hep 2 oyuncuyla yapmaya calisiyor hoca. Mac sakata gittiyse ustune de 1 tanesini cikariyor genelde.

Sallai konusunda katilmakla beraber Singo ozelinde biraz farkli dusunuyorum.

Torreira bizde cevresinin oyununu cok etkiliyor bence. Ne geridekilerle ne de beklerle ikili isleri cok yok. Sara gelip yapiyor onu Torreira o sirada sara dan one gidiyor falan filan.

Yani ortasaha oyunculari birbirleriyle ve beklerle paslasmalari minimum.

Genelde ya stoperler osimhen baris ya da sane ye uzun. Yada orta sahada alan alel acele ileri top atmaya calisiyor (cikis yapanlarda top kaybinda ileride kalmis oluyor)

Topu kontrol ederek cikis asla yapmiyoruz biz. Yaptigimiz maclarda cok buyuk farketti ve kafa tuttuk CL de.

Isimlerden ziyade bu mantalitede sorun oldugunu dusunuyorum. Ayni dert top isteyip adam eksilten bir 10 numara olmamasinda da var. Ozetle ortasahamizdaki belirsizlik ve oturmamislik -isimler uzerinden ilerleyen plan ya da belli bir pas oyununa oturmayan oyuncular var. Lemina ve Torreira bu konuda siyah ve beyaz kadar farkli mesela (Torreiranin da en iyi ozelligi cevre kontrolu olmasina ragmen, bu boyleyken adamina hep arkadan yaklasiyor olmasi , stoperlerin icine gomuluyor olmasi hayret ettirici benim bakisimda)

Belki de ben yanlis dusunuyorum ama 6-8-10 olarak ortasaha oyunumuz tutuk ve bunu hep 2 oyuncuyla yapmaya calisiyor hoca. Mac sakata gittiyse ustune de 1 tanesini cikariyor genelde.
Ben singo'nun sakarlığı ve ayağının çok kötü olması yüzünden söyledim ya. yoksa takımda söylediğin problemler var katılıyorum.

boey ve sallai varken çok daha rahat çıkabiliyoruz oradan, top singonun ayağındayken her an rakip karşı karşıya kalabilirmiş gibi geliyor

25\26 sezonunda keyif alarak izlediğiniz hangi maçlar var? Ben sadece 5-2 kazandığımız Juventus maçından keyif aldım başka da maç yok.

25\26 sezonunda keyif alarak izlediğiniz hangi maçlar var? Ben sadece 5-2 kazandığımız Juventus maçından keyif aldım başka da maç yok.

Nasıl lan

Liverpool maçlarından keyif almadın mı yani

Harbi ekrandan çıkar tokat atarım sana Sedat bey

Unuttum bi de Ajax deplasmanı çok iyiydik.

Nasıl lan

Liverpool maçlarından keyif almadın mı yani

Harbi ekrandan çıkar tokat atarım sana Sedat bey
Oyun olarak diyorum. İkinci Liverpool maçının ilk 5 dakikasında herifler becerikli olsa 2 gol yerdik kaptırdığımız toplardan. Liverpool maçlarının sadece skoru iyi.

Başakşehir maçından çok keyif aldım.Bence ligde oynadığımız en iyi maçtı bu sezon.
Şampiyonluk modunu açtığımız,bir saniye konsanstrasyondan taviz vermediğimiz bir gündü.
Sonrasında ne olduysa bayır aşağı gidiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt