GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pas yapmasini, sut cekmesini bilmiyoruz, tek yaptigimiz iceri sisirmek, arkaya adam kacirmak deyin yaw az durust olun.
Nedense 4 yılda takımın yarısı değişti ama şut kalitesinde pas kalitesinde ileriye gidemiyoruz kim gelirse gelsin.Yetersiz çalışmanın sonucudur.Bireysel olarak şut ve pas kalitesi icardi vardı işte oda yok.Kadroya yakışmayacak seviyede amatör pas hataları ve şut çekmeye korkuyoruz.

47 maç yapmışız iyi oynadığımız rakibi ezdik diyeceğimiz maç sayısı max 4-5 falan

Skor alsak da rezil oynadığımız maç sayısı ise bunun min 3 katıdır

Az olan önemli maçlar harici çoğunluğu zayıf rakiplere karşı böyle bir istatistiğe sahip olmak rezaletin nirvanası

Hangi açıdan bakarsak bakalım her yerden rezillik akıyor yaw

Taraftar haklıydı ortasaha alınmadı büyük hata yapıldı.. Tek ümidim artık hedef maçlarda sergilediğimiz oyun olacak. fb yi yeneriz o konuda inancım tam yalnız gençler maçına bile inanmıyorum.

25\26 sezonunda keyif alarak izlediğiniz hangi maçlar var? Ben sadece 5-2 kazandığımız Juventus maçından keyif aldım başka da maç yok.
Nasıl lan

Liverpool maçlarından keyif almadın mı yani

Harbi ekrandan çıkar tokat atarım sana Sedat bey

Unuttum bi de Ajax deplasmanı çok iyiydik.
Futbol olarak liver maclarda iyi degildi. Savasarak kazandik, taraftarin destegiyle. Bodo bile öyleydi. Hicbir mac futbol olarak üstün oynayipta kazanmadik, hep bireysel beceri.

Bence en iyi maçımız 3 - 0'a kadar Bodo maçıydı ama yine Osimhen'in ( Yunus ve Lemina dahil) olağanüstü press gücüyle.
5 - 2'lik Juve maçı biraz şansla da oldu ama yine Osimhen'in ayağını her yere sokması ile oldu ve BAY'in sezonun en iyi maçı oylamasıyla oldu.
Ajax maçı da iyiydi. Galiba rahat olduğumuz ilk ve tek maç idi.
Fener maçı da iyiydi. Bence kk görene kadar bjk maçı da iyiydi.
2 Liverpool maçı biraz ortadaydı. Çok koştuk çok savaştık.

Taraftar haklıydı ortasaha alınmadı büyük hata yapıldı.. Tek ümidim artık hedef maçlarda sergilediğimiz oyun olacak. fb yi yeneriz o konuda inancım tam yalnız gençler maçına bile inanmıyorum.
Taraftar ne zaman haklı olmadı ki. O kadar yönetici ve teknik ekip var orada şu kadro yapılanması hatalarını sürekli yapıyorlar

Gurrpegi'ye göre Haluk'un bahsettiği Singo değil Cuesta imiş.

Fener yönetimine bak helal olsun derbi öncesi haciosmana gitmis fb gs hakem aleyhe lehe kararları göstermişler, dursun denilen herife sövüyoruz ama tribünlere gelen rezil taraftarda dursun kadar sorumlu

Fener yönetimine bak helal olsun derbi öncesi haciosmana gitmis fb gs hakem aleyhe lehe kararları göstermişler, dursun denilen herife sövüyoruz ama tribünlere gelen rezil taraftarda dursun kadar sorumlu
gs lehe ne göstermişler acaba ya

tureyra orta sahada rakibin ayağına bastı kart görmedi hüü

Klavyede basacak tus kalmadi anasini satiim. Yeni karakterler mi turettiler?

bunlar da form yakalacinca hemen satiyor

Şampiyon olursak sevinmem diyen yavşaklara karşı

HF3stdbXIAAtoJ_.webp

Ahh ulan ahh şu heriflere iştah verdiniz TFF ye de çıkarma yapmışlar bütün ortamı oluşturuyorlar. Şu Karadeniz fıkrası karakterli adamı sevindirmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt