Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.960
- 10.791
- 2.838
Camavinga da yazmıştın ustam. Adam turu eliyle Bayern'e verdi.
ee hakem eyyamıyla oyundan atılması kötü topçu olduğu anlamına mı geliyor ustam ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camavinga da yazmıştın ustam. Adam turu eliyle Bayern'e verdi.
ee hakem eyyamıyla oyundan atılması kötü topçu olduğu anlamına mı geliyor ustam ??
Ustam sarın varken topu alıp kaçarsan verirler sarıyı. İyi topçu olursun, böyle anlarda hata yaparak maçı verirsin. Yeteneğin işe yaramaz yani.
Ustam Osimhen bence yumuşak vurdu ondan. Abansa sarıydı. CL çeyrek finalinde yapmazdı Osi bence.bjk maçında osimhen sarısı varken aşırtma vurdu ustam
osimhenin yeteneği işe yaramaz diyebilir miyiz . Yoksa hakemin bu 2. sarı edecek bir hareket değil değerlendirmesi doğru denebilir mi
Ustam Osimhen bence yumuşak vurdu ondan. Abansa sarıydı. CL çeyrek finalinde yapmazdı Osi bence.
Öyle yorumlar da okudum. Olabilir tabii hakem lal oldu orada usta.ben de diyorum ki camavinganın hareketi 2. sarıdan attıracak bir şey değildi zaten vincic denen teneke farkında bile değildi 2. sarı olacağından arkasını döndü bayernliler hatırlattı
bilinci yerinde olsa çıkarmazdı kanımca zaten kart falan
Usta sen zaten kafayı yemiş gibisin bilemedim.
Kaleci nerden çıktı.
Ben zurnayi duysam zurna dürüm alirimZurnayı duyunca cekete dönüşen gömlek aldım
Tavuk seviyonmuBen zurnayi duysam zurna dürüm alirim
En sevdigimTavuk seviyonmu
Onun uzayda ihtimali yok.Uğurcanı bayern istiyomuş güya
MükZurnayı duyunca cekete dönüşen gömlek aldım
Bayern gibi bir kaleciyi 40 yaşına kadar kullanan bir takım gayet gider 29 yaşındaki kaleciye bu parayı verir.Onun uzayda ihtimali yok.
Uğurcan'ı alacak takım çok önce alırdı.
Müthiş kaleci ama kimse 29 yaşındaki kaleciye 40M vermez. Hele Bayern hiç vermez.