GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olası Osimhen ayrılığında ya bu canavara ya da Zirkzee'ye direkt çökerim.
Arakodore yedek olarak müthiş olur ama onun içinde pahalı olur artık. İlk 11 için ise kesmez Osimhen ayrılırsa ilk iş Guirassy'e gidilir herhalde. Ben belki bir de Balogun ve Nicklos Jackson'un gündeme gelmesini kesin görüyorum eğer Osimhen bir yere giderse. Tabi gideceği takım önemli oraya göre bir takas + para bile gündeme gelebilir.

Performansı okan'a bağlı olmayan tek topçu sara çünkü kendisi topçu falan değil, bunu Frankowski içinde demiştim hocayla falan alakası yok ilk kurtulmamız geren herif sara sonrasına kim gider kim kalır bilemem. Sadece sara'dan kurtulmak bize level atlatacak.

Uğurcan ve Osimhen ikilisi bu formlarıyla gittikleri her takımı uçururlar. En azından bu ikisi bayağı bir açık kapattı.

Vallahi hele Uğurcan'a üzüldüm şampiyonlar liginde devam etmeyi hak ediyordu bizim takım etmese de. Liverpool'a deplasmanda 4-0 yenilmek normal bir şey birkaç sene sonra kimsenin aklında kalmaz ama 9'a 10'a giderdi vallahi Günay'la falan çıkmak zorunda kalsak. O zaman 50 yıl konuşulurdu...
Birde liverpoolda öyle aman aman futbol oynamiyor bu aralar o mac 4:0 bitiyor. Anlayin okadar kötüyüz deplasmanlarda heleki avrupada.

Hedefsiz kalan Samsun’a hedef vermek için Göztepe’yi doğrayarak 2 haftadır, aracıları Beşiktaş’la 5. Lik potasına soktular kalan maçlarda.

Samsun hem Göztepe hem de Başakşehir ile oynayacak.

O yüzden dün Yüksel çıkmış Beşiktaş’ı ezdik, Galatasaray’a da aynısını yapma istiyoruz vs diyor.

Hafta içi kupa çeyrek finalinde Trabzonspor’a karşı kazanmaları şart.

Çünkü Hacıosman kupada Trabzon ligde Fener’i şampiyon olsun istiyor.

Kupada Trabzon Samsun’u elerse planı işleyecek.

Bu uğurda Trabzon potaya girmişken 2 haftadır itekletmiyor. Lig için kupayı salmasın diye.

Tuzak kuracak aklınca.

O yüzden bu hafta kupa maçlarında Samsun-Trabzon maçına ayrı anla yükledim ben.

Böylesine köklü bi değişim hem saçma hem imkansız. Biz 4 senedir kullandığımız omurgayı değiştirmeliyiz artık. Omurga eskidi takımı diri tutamıyor. Tabi bi de hoca kaynaklı şeyler var

Şaka maka kolpaeli'yi yensek derbi şampiyonluk maçıydı. Müthiş bir şekilde sonlandırma ve nisanda şampiyonluk şansınıda kaçırdık.

Rakiplerin ikisinin de son dk puan kaybetmesinden dolayı bir olumlu hava oluştu. Bizim maç ile ilgili de sanki golümüz verilmediği için farkı kaçırdık yoksa diğer herşey mükemmeldi gibi bir algı oluştu. Bu yanlış. Maçın ikinci yarısında yine döküldük.
Takım fiziken bitmiş durumda. Maçtan sonra şunu yazdım, bu takım bu görüntü ile kalan maçların hiç birini kazanamayabilir. Hala aynı fikirdeyim. Hiç bir ikili mücadeleyi kazanamayan bir takım görüntüsündeyiz.
İşin ciddiyet kısmı yine kaçmış vaziyette. Uyarayım dedim.

Şaka maka kolpaeli'yi yensek derbi şampiyonluk maçıydı. Müthiş bir şekilde sonlandırma ve nisanda şampiyonluk şansınıda kaçırdık.
Bu sezon degerlendirmesinde faktor bence.

Su an noktayi koymak disinda gundem olmamali. Diger her konu daha sonranin isi boyle bir haftasonundan sonra

Aklıouche falan şaşırmayalım abi adam Fransa'nın gözdesi yaw , Monaco parasıyla bile ancak Jakobs gibi boş oyuncusunu bize verir , Aklıoucheyi almak Haalandı almaktan zordur şuan

1776672765420.webp

Sanchez ile Abdülkerim Barış,Sane kadar koşuyor,yükü en ağır iki oyuncumuz helal olsun ikisinede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt