GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon oynanan futbola bok atılmasını anlamıyorum.

Bu takım oynayınca Liverpool, Atletico, Juve seviyesine çıkıyor. Fenerbahçe’ye bile 2 gömlek fazla takım oluyor.

Ama Gençler, Kocaeli, Konya’ya karşı böyle oynamıyor. Oynamaz abicim. Bu seviyelere çıkan hiçbir takım ufak rakiplerine karşı aynı motivasyon ile oy-na-maz…

Bayern bu sene çılgın atıyor. Gitti evinde Augsburg’a yenildi, Mainz ile berabere kaldı. PSG keza öyle. CL maçlarından hemen sonra aynı seviyelerde kalamaz futbolcular. Bu da doğaldır. İhtiyaç olduğu anda seviyeyi tırmandırabiliyorlar mı? Genelde… Ee bu yeter, bela aramayın..

Bu takım oynayınca Liverpool, Atletico, Juve seviyesine çıkıyor. Fenerbahçe’ye bile 2 gömlek fazla takım oluyor.

Ama Gençler, Kocaeli, Konya’ya karşı böyle oynamıyor. Oynamaz abicim. Bu seviyelere çıkan hiçbir takım ufak rakiplerine karşı aynı motivasyon ile oy-na-maz…

Bayern bu sene çılgın atıyor. Gitti evinde Augsburg’a yenildi, Mainz ile berabere kaldı. PSG keza öyle. CL maçlarından hemen sonra aynı seviyelerde kalamaz futbolcular. Bu da doğaldır. İhtiyaç olduğu anda seviyeyi tırmandırabiliyorlar mı? Genelde… Ee bu yeter, bela aramayın..

Bundan dolayı revize denilen şeyin bu takıma gelecek sene yapılacak transferlerin "bana rakip fark etmez, kendimi göstermem lazım" mantığında oynayacak muhakkak bi 3 oyuncunun gelmesi gerekliliği.

Anlıyorum herkes oyuncuların gidip yerine başkalarının gelmesini istiyor, hem yenilik hem heyecan hem doymuşluğu engellemek.

Oyuncuları komple gönder.
Hocayı gönder.
Sıfırdan yepyeni bir takım kur ve yine şampiyonluğa devam et vs.

Sen bu takıma çok iyi bir 3. stoper dahil et (3. stoper derken yedek anlamında demedim)
Canavar gibi bir orta saha al
Bernardo Silva, Hakan Ç. vs bir tane maestro kat
Elmander tarzı bi yedek oyuncu al
Barış-Boey gibi fiziken üst seviye bi parlama yapabilecek yerli yabancı 2 tane oyuncu dahil et
Geniş rotasyona kendini göstermek isteyen Kazımcan, Berat Luş vb 2 oyuncu dahil et

İcardi, Kaan ve 2-3 oyuncuyla daha yollarını ayır

Bitti gitti işte.

Oynanan oyundan çok yetersiz kurulan kadroya eleştiri geldi veya daha çok diyelim.

yerli kanat piyasasi hakkaten problem
Berat Lus ve Ada Yuzgec gibi cocuklarin ustune dusmeliyiz ve firsat vermeliyiz

Benim bildiğim Dursun başkan vurur zinciri, yollamaz biyere :ROFLMAO:

Ha 70-80 Milyon Euro veriyolarsa gönderilebilir.
Arsenal gibi bir takımdan teklif gelirse hayır demeyiz. Hatta sıradan bir EPL takımı bile kolay kolay reddedilmez komik bir teklif gelmedikçe. Son haftada teklif veren Arap takımı gibi olmaz bu kez.

1777315728771.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt