Erdal Erden
Sarı Üye
- 12 Nisan 2013
- 855
- 285
- 883
Bayern'nin stanisic ve neuer ile vedalasmasi lazım. direk neuer den fazla kurtarış yaptı.hele 4. Gol tam fecaat ters köşe nasıl olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk transfer bu olmali, fiyati neyse verilmeli
Ekli dosyayı görüntüle 321216
@Hasan Bekir
@Mert S. Yüksel
@Hayri Cund
60m euro net verilir, orta sahaya canavarlastirir ahbertpahalı olur ahbert
Pahalı bir de son sezonlarda sık sakatlıklar yaşadı diye biliyorum. Lesley Ugochukwu'yu alalım maaşı da hesaba katınca çok daha uygun maliyetli olur bize.Ilk transfer bu olmali, fiyati neyse verilmeli
Ekli dosyayı görüntüle 321216
@Hasan Bekir
@Mert S. Yüksel
@Hayri Cund
uğurcanı ve osimheni elimizden alacaklar gs kapanıyorrrrr yetişinnnnnnnnnnnnnnnnn

Bandırdık ve önümüze bakıyoruz , ı dont want to see the back , ı want to see frontlan bi şampiyon olalım biraz keyfini çıkaralım manyak adamlar oturmuş ciddi ciddi transfer konuşuyorlar![]()
o herifi yabancılar ünlü yaptı bizim mallığımız değil bu kez garip amaŞimdide yakışıklı mısırcı diye birşey çıkmış, terkediyorum ülkeyi, imkanı olan durmasın abi, tımarhaneye dönmüş ortalık
![]()
Kıskanmış gibisinŞimdide yakışıklı mısırcı diye birşey çıkmış, terkediyorum ülkeyi, imkanı olan durmasın abi, tımarhaneye dönmüş ortalık
![]()
Nasılsın admirimBundan sonra futbol nöbeti açmayacağım, bu baskıyı kaldıramıyorum artık.
İyi sen napıyorsunNasılsın admirim
Çocuğun yakışıklılığı görünce kudurdum resmen olamaz böyle bişeKıskanmış gibisin
Vay adi doruk neler sallamış arkamdanİyi sen napıyorsun
Senin için erkeklerle takılmaya başladı ondan forumu bıraktı diyorlardı arkandan