GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Singo satıp free zeki çelik mi çeksek

Osiyi asla takas yoluyla bir yere yollamamalıyız. Jardel takasina dönmesin sonra

Şu PSG ile filan başetmek için prime Lemina, Reijnders ve Bernardo orta sahası lazım + kanatların top kontrolü süper olmalı + hızlı stoperler.
Para var ama bulmak zor bulup da ikna etmek daha zor.

Gyokeres'in 55 milyonu var, Martinelli'de 40 civarı desek. Takımın kalitesini de en azından belli bir noktada korumuş oluyoruz. Gelen 40 milyona da Reijnders'i alırız. Osimhen giderse onun gidişini sadece 1 gelecek forvet ile dolduramayız sonuçta o yüzden diğer mevkilerin kalitelerini arttırarak genel güçlenme ile kapatabiliriz Osimhen'in gidişini.
Bu olursa kulüp de koyacak. O zaman Onana Reijnders orta sahası kurulur veya twitterda Sangare filan ismi geçiyor.

1777414636023.webp

Yunus, Eren, Uğurcan, Apo, Bay ve Günay,

Bu takımın can damarısınz olm siz. Helal olsun lan size. Adamın hasısıınız. Az evvel maça giderkenki görüntüleri izledim. Adamsınız adam.

Evet bu takım bir çok stara sahip, dünya çapında yıldızımız var, doğru. Ama size helal olsun lan. Sizin yeriniz başka. Sizinle gurur duydum bir kez daha.

arabayla sila yoluna cikip cennet turkiyede temmuz sicaginda karpuz yerken gsc de transfer takip etmek istiyorum hadi yavvv ritim kaciyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt