Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.880
- 15.360
- 2.433
Eksik çok ama baska transfer yapmayacagiz deseler mevcut kadroya ben yine ok derim.Bruno Fernandes e fit miyiz
İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eksik çok ama baska transfer yapmayacagiz deseler mevcut kadroya ben yine ok derim.Bruno Fernandes e fit miyiz
Dostum dur negatifi verme ense kökümüze. Zaten senede 1 ay sevinebiliyoruz bu takımla gerisi hep kaos..seneye şampiyon olma ihtimalimiz %3 fln
eldeki para edecek herkesi satmalıyız
Vay arkadaş hayali bile heyecan vericiOsi
Leao-bruno-sane
Kağıt üstünde cl yarı final kalitesi ama gerçekte arkalarındaki 2 ortasahanın prime kante olduğu evrende
Daha çok trabzonlu mallara teşekkür etmek gerekiyor oulai kazığından kurtardılar biziDursun baskana devre arasinda okan beye uymayip paralari çöpe atmadığı icin tsk ediyoruz. Simdi rahat rahat guzel transferler yapacaktır.
dünya kupası da var. transfer uzayacak. ağustosun son haftasında 10 adam kovalarızBoey + Lang opsiyonlari cekmeyecegiz haberleri geliyor. Asprilla zaten cekmiyoruz.
Icardi ve Torreira gidiyor diyelim, Baris soru isareti kalip gitmesi. Osi + Ugurcan da soru isareti ama ikisi kaliyor diyelim
Baya 10 oyuncu lazim olacak bu gidisle. Bizimkiler zaten beceremiyorlar - gg

Aynisi kulüper dünya kupasinda da yaptilar. Yok daha pahali yok fokus diye diye boka sarmisti.dünya kupası da var. transfer uzayacak. ağustosun son haftasında 10 adam kovalarız![]()
Hocam insanların umutlarını ve heveslerini zedeleyen postlardan kaçınalım derim.Hala Leao Bruno falan yazılıyor te allam
İmkansız
Rastlantı şimdi dünya kupası var. Bir Taffarel hikayesi de olursa bi avrupa kupası daha beklenir.şaka-maka lise yıllarımızdaki büyük başarıyı tekrarlıyoruz. Tabi tamamen aynısı sayılmaz ama ondan sonraki en büyük başarı budur.