- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
uydurma lan Galatasaray zaten büyük biz daha büyük yapacagız oGalatasaray güçlü ama daha güçlü olması lazım - İkardi'nin sözü

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uydurma lan Galatasaray zaten büyük biz daha büyük yapacagız oGalatasaray güçlü ama daha güçlü olması lazım - İkardi'nin sözü

Yok bizde mevcutta o tarz. İleriki senelerde olur belki.Keriz zengin lazım 100 m euro tükürecek
uydurma lan Galatasaray zaten büyük biz daha büyük yapacagız o![]()
Eğer takımda kalırsa yanında Torrik olur, arkasına da ya Hakan Ç gelir ya da Pap Gey tarzı bi adam.Fabian Ruiz işi ciddi gibi.
Yanına ve önüne kim alınmalı?
Fabian Ruiz'i ben istemem artık istekler büyüdü Reijnders neden olmasın? Ama o gelirse yanına ve arkasına Sangare, Ugochukwu vb. gibi adamlar lazım. Fiziken güçlü, çok koşan ve topla mesafe kat edebilen oyuncular şart. Orta sahada en çok eksikliğini çektiğimiz bu tarz oyuncu oldu.Eğer takımda kalırsa yanında Torrik olur, arkasına da ya Hakan Ç gelir ya da Pap Gey tarzı bi adam.
Önğmüzdeki sene takım helva gibi olacakFabian Ruiz'i ben istemem artık istekler büyüdü Reijnders neden olmasın? Ama o gelirse yanına ve arkasına Sangare, Ugochukwu vb. gibi adamlar lazım. Fiziken güçlü, çok koşan ve topla mesafe kat edebilen oyuncular şart. Orta sahada en çok eksikliğini çektiğimiz bu tarz oyuncu oldu.
Yok sanmıyorum. Bence değişim yapılacak. Kalite olarak emin olamasam da fizikli ve tempolu oyuncular alınır diye düşünüyorum ama tekniği ve oyun aklını gözden kaçırmazlar umarım.Önğmüzdeki sene takım helva gibi olacak
İnşallah. Ortahasaya 2 tane fizikli topla giden adam alınmadıkça eyvahYok sanmıyorum. Bence değişim yapılacak. Kalite olarak emin olamasam da fizikli ve tempolu oyuncular alınır diye düşünüyorum ama tekniği ve oyun aklını gözden kaçırmazlar umarım.
Samsun'da şamplığı ilan edersek son 2 maç zaten Nhaga-Can Armando-Arda bu 3 ismi net 2 maçta da izleriz. Antalya maçında da İcardi'yi son kez bi 90 dk izleriz muhtemelen.Can armando vardı bizde ya, oynatalım şu çocuğu kalan maçlarda samsun hariç
Babam 2000 yilinda 38 yasindayken ust uste 4 sampiyonluk yasadi. Yil 2026, 38 yasindayim ve 4 sene ust uste sampiyonluga kosuyoruz. Omrumuzde cok yasamadigimiz seyler bunlar. Doyasiya kutlamak lazim.Sampiyonlugun tadi max 1 gun. Sonra dertler gene basliyor
Yönetimimiz 40gun 40 gece kutlar ama
4 sene üst üste şampiyon olduk marşını dillerden düşürmeyinBelki de bi daha hayatımızda 4 sene üst üste şampiyonluk göremicez olm ne biliyonuz hayat bu
Bu şampiyonluğu dibine kadar kutlamayan maldır