- 17 Eylül 2018
- 20.568
- 23.472
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zannetmiyorum ya.Kimse taşın altına elini sokmuyor
Zannetmiyorum ya.
Eray Yazgan, Can Natan, Metin Öztürk naptılar 4 senedir de hala devam ediyorlar, bunların yerine geçecek kimse de mi yok.
Git Enka grubunu davet et, Yüceleri davet et düzgün bir basın sözcüsü bul.
Şu an herkes yönetime girmek ister doğru iletişimle, Dursun Özbekle olmak istemiyorlar ya da o ikna etmeyi denemiyor belliki.
Ben senden önce Gazi oldum orda
Ben senden önce Gazi oldum orda
nasıl beceriyorsunuz başlıktan atılmayı ya
BEn orda yazarken almadimki cezayi neyse sağlık olsun. Hakaretimde yoktur okan beyenasıl beceriyorsunuz başlıktan atılmayı ya
okan beye ne lan mahkeme savunması sanki ahdshahdsaHakaretimde yoktur okan beye
Kavukçu yönetim listesine de girmiş normalde sadece Sportif AŞ'deydi ki oradaki sayının da azalması lazım. Mecit Çetinkaya, Özen Kuzu yeni olan ve sanırım ekonomik olarak bir hayli güçlü isimler. Burak Kutluğ'da yeni olan biri sanırım Ağaoğlu'nun CEO'su sponsorluk getirebilecek biri herhalde. Hayırlısı olsun. Değişimin daha çok sayıda olmasını isterdim. Metin Öztürk, Bora Bahçetepe, Eray Yazgan, Can Natan bu isimlerin de GS'ye bir şey katmadıklarını düşünüyorum şahsen.
Yonetim defetmeseydi olabilirdi...Şu yönetimde Erden Timur olacaktı ah ah işte o zaman Gs yüz yılı geyiğini gerçek manada konuşurduk
Artık yönetimi geçtim adam özgürlüğüne kavuşsa şampiyonluk kutlar gibi sevineceğim