GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste siyasete yakın liste(İyi- kötü tarafları var muhakkak). Bu senekine göre biraz daha güçlenmiş ve sıcak para lazım olduğunda daha güçlü bir liste. Yeni gelenleri yapacaklarını, yöneticiliklerini görmek lazım görmeden çalmaya geldi vb. gibi ithamlar doğru değil sanki. Sadece geçmiş dönemde faydalı olduğunu görmediğimiz kişilerin tekrar listede olması saçma geliyor bana. Lakin şu listede gelecek yıllarda başkan olsun denecek biri çıkacağını sanmıyorum. Daha iyi olabilirdi ama o beklediğimiz kişilerde elini taşın altına sokmuyor demek ki.

Kimse taşın altına elini sokmuyor
Zannetmiyorum ya.

Eray Yazgan, Can Natan, Metin Öztürk naptılar 4 senedir de hala devam ediyorlar, bunların yerine geçecek kimse de mi yok.

Git Enka grubunu davet et, Yüceleri davet et düzgün bir basın sözcüsü bul.

Şu an herkes yönetime girmek ister doğru iletişimle, Dursun Özbekle olmak istemiyorlar ya da o ikna etmeyi denemiyor belliki.

Konudan atıldığımız için eleştiremiyoruz nedim bey. Övülmeye devam edilsin.

@Nedim Sertel

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260430_193934_Samsung Browser.webp
    Screenshot_20260430_193934_Samsung Browser.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 28
Zannetmiyorum ya.

Eray Yazgan, Can Natan, Metin Öztürk naptılar 4 senedir de hala devam ediyorlar, bunların yerine geçecek kimse de mi yok.

Git Enka grubunu davet et, Yüceleri davet et düzgün bir basın sözcüsü bul.

Şu an herkes yönetime girmek ister doğru iletişimle, Dursun Özbekle olmak istemiyorlar ya da o ikna etmeyi denemiyor belliki.

Bu ve önceki mesajda söylediklerine katılmakla beraber sadece şöyle bi düşünce oluştu; acaba yönetime katılacak insanlarda bi çekince var mı Galatasaray vs TFF olayından dolayı sürekli birileriyle karşı karşıya kalmak zorunda kalıcaz, durduk yere huzurumuzu bozmayalım gibisinden.

Bu transfer dönemi perma banlar havada uçuşur gibi. Öyle böyle bişey gelmiyor beyler.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Devirecek biri çikar mı şuan tostos amcayı? Çok zor. Birazda onun hafifliği var üzerinde birileri diş gösterse daha derli toplu isimlere giderdi

ben sportif direktör,elit yardımcı antrenör falan demiştim de vazgeçtim yav bunlar daha yönetim listesine takımın hakkını savunacak,çirkef,çenesi düşük adam bile ekleyemiyorlar

Şampiyonluğa 2 gün sevinmek yeter size dedi Tanrı. Önce seçim sonra transfer kaosu...

Kavukçu yönetim listesine de girmiş normalde sadece Sportif AŞ'deydi ki oradaki sayının da azalması lazım. Mecit Çetinkaya, Özen Kuzu yeni olan ve sanırım ekonomik olarak bir hayli güçlü isimler. Burak Kutluğ'da yeni olan biri sanırım Ağaoğlu'nun CEO'su sponsorluk getirebilecek biri herhalde. Hayırlısı olsun. Değişimin daha çok sayıda olmasını isterdim. Metin Öztürk, Bora Bahçetepe, Eray Yazgan, Can Natan bu isimlerin de GS'ye bir şey katmadıklarını düşünüyorum şahsen.

Listeye bak çay demle! 😂

Bu Ağaoğlu tff ci hacıosman'ın dayısı. Bizde bunların ceo sunu yönetime aldık. Ihanet sadece kurşun sıkarak olmuyor işte. Göbeği bağlı adamı ne alıyon listene?

Şu yönetimde Erden Timur olacaktı ah ah işte o zaman Gs yüz yılı geyiğini gerçek manada konuşurduk

Artık yönetimi geçtim adam özgürlüğüne kavuşsa şampiyonluk kutlar gibi sevineceğim

Metin Ozturk gene bir halt yemeyip bekleyecek, adam onca laf edip sonra koltuk sahibi olmak icin Dursun Ozbekle birlesti, 4 senedir put gibi duruyor. Bir donem daha sabredip baskanligi kovalayacak heralde.

Bes para etmez ,bos bir adam.
Kavukcuda koltuk almis masallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt