GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruiz posası çıkmaya yakın adam. İstemem şahsen. Tottenham küme düşerse çok zor ama Van De Ven'e, Pape Mate Sar'a, Xavi Simons'a ve Tel'e 100-120 Milyon Euro ayırırım, kapısında yatardım topçuların valla. Takım seviye atlar, omurganı gençleştirirsin, hepsi de başarıya aç adamlar.

Torreirain yerine aradigimiz adam tam olarak budur

1777590142699.webp

Morten Frendrup

Torreirain yerine:

1. Morten Frendrup
2. Soungoutou Magassa
3. Lesley Ugochukwu

Sara'nin yerine:

1. Ederson
2. Andre
3. Andrey Santos

Ugurcan
Sallai Sanchez Senesi Jakobs
Lesley Ruiz
Sane Baumgartner Baris
Osimhen
Can uzun yabanci kuralindan dolayi daha mantikli
Stoperde Apo > Sanchezti bu sezon hemde net. Birini degistir deseler Sanchez degistirirdim. Sanchez atletik ile oynayan biri. Yaslandikca en büyük özelligi gidecek

Can uzun yabanci kuralindan dolayi daha mantikli
Stoperde Apo > Sanchezti bu sezon hemde net. Birini degistir deseler Sanchez degistirirdim. Sanchez atletik ile oynayan biri. Yaslandikca en büyük özelligi gidecek
can uzun daha 40 firin ekmek yemesi lazim, istedigimiz 10 performansina vermek icin.

Hayalimdeki 10, Dani Olmo ama imkansiz

4 sene ust uste sampiyon olmus baskani su saatten sonra kimse indiremez baskan adayi olan neden bos yere vakit harcar anlamis degilim.

4 sene ust uste sampiyon olmus baskani su saatten sonra kimse indiremez baskan adayi olan neden bos yere vakit harcar anlamis degilim.
"demokrasi soleni" temasina uygun olsun. Lise bahcesinde 50 roportajdaki sabit kelime gurubu.

11bin uyemiz mi var , yuzde 30 katilim anca olur muhtemelen.

Suheyl Batum kendisi olarak, iyi bir adaydi ama az calisip ,florya+dokunabilirlik uzerinden gitti, uyeler sampiyonluga verdi oyu -sembolik kaldi. Rezzan beyde sovmen gibi takildi o donem biraz, antipatik gelmis olabilir.
Aslinda Batum +Erden Timur guzel bir kombinasyon olurdu.

Fakat Suheyl Batum'u da "partisi belli" diye istememis olabilirler bir noktada, herkesin kafa yapisi farkli

Fanatik Galatasaray'lı Fazıl abimizin menajerliğini yaptığı futbolcular,

Yunus ve Uğurcan ona geçtiler, ayrıca Ada Yüzgeç,Furkan Koçak,Berat Luş gibi isimler de onun portföyünde,

Sezon sonu için yerli olarak Ayberk Karapo ve Emirhan Başyiğit gibi isimler de bu menajerlik şirketinde ilgilenebiliriz, özellikle Emirhan'da büyük potansiyel görüyorum bence Ümit Akdağ'dan falan daha iyi sol stoper

oğulcan yançel,cihan akgün gibi isimler pro sözleşme yaptılar, Ada Yüzgeç ve Furkan Koçak ile hala pro sözleşme yapılmadı bu oyuncular elden kaçarsa oteline kadar arayıp söveceğim başkana

Fatih Altayli, bu athena gokhanla yayin yapmis 1 saat once. Elim gitmedi izlemeye henuz .

Baslik "Mesaleler atildiginda orada bile degildim"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt