GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye kadro böyle resmen:

Ugurcan
Singo xx xx xxx
Xx xx
Sane xx Baris
Osimhen

Jankat
Sallai xx Apo Eren
Xx Sara
Yunus Ilkay xx
Xx

valla ben hiç bilmiyorum yani bu takım acaba son 2 maçtan 2 puan alır mı bilmiyorum valla

7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
Bakmıyorlar. Bodo örnekleri veriliyor CL'de mesela ama o CL serüveni nedeniyle şampiyonluğu kaybettiklerini söylemiyorlar aynı şekilde Karabağ içinde geçerli bu durum. Bu sene ligde bazı maçlarda buna hoca da dahil bir çok oyuncunun burada rehavet, motivasyonsuzluk argoda ise poposu kalkmışlık dediğimiz problemleri yaşadığımız net. Bu sene bir şekilde şampiyon olarak bitirelim Allah'ın izniyse takımda ciddi bir değişim gerektiği kabak gibi ortada zaten. 5 sene üst üste motivasyonu nedeniyle sürekli şampiyon yapmış ve son sezonunda CL'de son 16 yaparak başarılı olmuş hocaya da bu şansı verirsin. Çünkü yüksek ihtimal bir daha kendisinin veya başka bir hocanın bu rekoru kırma şansı olmayacak. 5 sene üst üsteyi de başarırsa veya başaramadığı durumda ben işte orada Okan hocayla da devam etmem. Okan hocada da en sevmediğim huyu olarak o salma işi onda da oluyor maalesef. 5 sene işini yapabilirse veya o ihtimali kaybederse kendisinin bir daha TR'de herhangi bir motivasyonu olacağını ve dolayısıyla başarısını devam ettireceğini hiç sanmıyorum onun yeri de ondan sonra Avrupa'ya bir takıma gitmek ve orada yeni deneyimler olacaktır.

Victor Osimhen: "Olan oldu. Haftaya çok kritik bir maça çıkacağız. Bu maçı ufak bir engel olarak görüp geçelim."

Şampiyonluk turu atarız marşlar söyleriz derken şimdi haftaya stres olur mu diyoruz

Bence hafta içi rams Park'ta yine taraftarı açık bir antrenman yapsınlar millet bunları ıslıklayıp protesto edip öyle bir küfür etsinler ki bunlar da işin ciddiyetini anlasınlar.

Antalya bizden de rezil adamların kadroları leş ötesi zaten 3 puan alamıyorsak bırakalım şampiyon olmayalım.
valla orası öyle de o rezilleri bile yenemeyebiliriz yani şu maçtan sonra bütün şevkim vs gitti direkt hiç bilmiyorum ne olur bilmiyorum

7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
Haklisin, ben de boyle dusunuyorum normalde ama son 1 aydaki dusus felaket yav. Ve hep benzer dususler maclarda.

Ligde rezalet futbol
Haybeye kupadan eleniyorsun

Trabzon, Kocaeli, Goztepe(orda geri dusmedik allahtan 3 metreden atamadi) - derbide desarj oldu millet - arkasindan gene ayni goruntu.

Taraftarin tepkisi esktra fazla olmasi, cok gicik bir sinir bozuklugu hani, hakli buluyorum tepki seviyesini bu surec ozelinde.

Ve saha ici haricinde tatsizlik ve kopuklik oldugunu dusunuyorum takimda.

valla orası öyle de o rezilleri bile yenemeyebiliriz yani şu maçtan sonra bütün şevkim vs gitti direkt hiç bilmiyorum ne olur bilmiyorum
0-1 oldu aha dedim bizimkiler vitesi yükseltip bitirecek sonrasında el ayak birbirine dolaşıyor fener bizi yense 1 puan farkla buraya gelsek ağır batırırmışız.

Bir an önce "Çok para harcayalım, pahalı ve kaliteli oyuncular alalım, bunlar her maçı çözsün. Takım oyunu oynamamıza gerek yok bireysel oyuncu kalitesine güvenelim, yaslanalım." mantığından kurtulmalı bu takım.

0-1 oldu aha dedim bizimkiler vitesi yükseltip bitirecek sonrasında el ayak birbirine dolaşıyor fener bizi yense 1 puan farkla buraya gelsek ağır batırırmışız.
zaten bu umutsuzluğumun en büyük sebebi de bu , biz bu maçlarda şov yapıyoruz normalde ve 1-0 öne de geçtik dedim bitti artık ama oradan 4 yedik bir de valla bilemiyorum bu ruhsuzlar sanki saçma sapan pas çevirip çevirip duracak ve sonunda antalyaya bile atamayacağız gibi geliyor

zaten bu umutsuzluğumun en büyük sebebi de bu , biz bu maçlarda şov yapıyoruz normalde ve 1-0 öne de geçtik dedim bitti artık ama oradan 4 yedik bir de valla bilemiyorum bu ruhsuzlar sanki saçma sapan pas çevirip çevirip duracak ve sonunda antalyaya bile atamayacağız gibi geliyor
Bugün yaşadığımız mağlubiyeti muhtemelen Göztepe'de de yaşayacaktık orada da 0-2'den sonra 2-2 olsa herhalde 5-2 filan bitermiş.

Bu takım 3 farklı öne geçmeden rahat maç seyredemiyoruz.

Bir an önce "Çok para harcayalım, pahalı ve kaliteli oyuncular alalım, bunlar her maçı çözsün. Takım oyunu oynamamıza gerek yok bireysel oyuncu kalitesine güvenelim, yaslanalım." mantığından kurtulmalı bu takım.
Hocanı değiştirmen lazım onun için önce. İyice tembel bi adama dönüştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt