Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.036
- 8.748
- 2.518
Sezon biter bitmez futbolu nadasa birakmak lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alakası yok talisca onu atsa bile o macta biz puanı herturlu almıştık bugünkü sonucla o gunu kıyaslamak tam saçmalıkallah talisca'dan razı olsun
penaltıyı içeri atsa başımız beladaydı
Bakmıyorlar. Bodo örnekleri veriliyor CL'de mesela ama o CL serüveni nedeniyle şampiyonluğu kaybettiklerini söylemiyorlar aynı şekilde Karabağ içinde geçerli bu durum. Bu sene ligde bazı maçlarda buna hoca da dahil bir çok oyuncunun burada rehavet, motivasyonsuzluk argoda ise poposu kalkmışlık dediğimiz problemleri yaşadığımız net. Bu sene bir şekilde şampiyon olarak bitirelim Allah'ın izniyse takımda ciddi bir değişim gerektiği kabak gibi ortada zaten. 5 sene üst üste motivasyonu nedeniyle sürekli şampiyon yapmış ve son sezonunda CL'de son 16 yaparak başarılı olmuş hocaya da bu şansı verirsin. Çünkü yüksek ihtimal bir daha kendisinin veya başka bir hocanın bu rekoru kırma şansı olmayacak. 5 sene üst üsteyi de başarırsa veya başaramadığı durumda ben işte orada Okan hocayla da devam etmem. Okan hocada da en sevmediğim huyu olarak o salma işi onda da oluyor maalesef. 5 sene işini yapabilirse veya o ihtimali kaybederse kendisinin bir daha TR'de herhangi bir motivasyonu olacağını ve dolayısıyla başarısını devam ettireceğini hiç sanmıyorum onun yeri de ondan sonra Avrupa'ya bir takıma gitmek ve orada yeni deneyimler olacaktır.7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
Antalya bizden de rezil adamların kadroları leş ötesi zaten 3 puan alamıyorsak bırakalım şampiyon olmayalım.valla ben hiç bilmiyorum yani bu takım acaba son 2 maçtan 2 puan alır mı bilmiyorum valla
valla orası öyle de o rezilleri bile yenemeyebiliriz yani şu maçtan sonra bütün şevkim vs gitti direkt hiç bilmiyorum ne olur bilmiyorumAntalya bizden de rezil adamların kadroları leş ötesi zaten 3 puan alamıyorsak bırakalım şampiyon olmayalım.
Haklisin, ben de boyle dusunuyorum normalde ama son 1 aydaki dusus felaket yav. Ve hep benzer dususler maclarda.7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
0-1 oldu aha dedim bizimkiler vitesi yükseltip bitirecek sonrasında el ayak birbirine dolaşıyor fener bizi yense 1 puan farkla buraya gelsek ağır batırırmışız.valla orası öyle de o rezilleri bile yenemeyebiliriz yani şu maçtan sonra bütün şevkim vs gitti direkt hiç bilmiyorum ne olur bilmiyorum
Bu hocayla bu futbolcularla herşey mümkün.valla ben hiç bilmiyorum yani bu takım acaba son 2 maçtan 2 puan alır mı bilmiyorum valla
zaten bu umutsuzluğumun en büyük sebebi de bu , biz bu maçlarda şov yapıyoruz normalde ve 1-0 öne de geçtik dedim bitti artık ama oradan 4 yedik bir de valla bilemiyorum bu ruhsuzlar sanki saçma sapan pas çevirip çevirip duracak ve sonunda antalyaya bile atamayacağız gibi geliyor0-1 oldu aha dedim bizimkiler vitesi yükseltip bitirecek sonrasında el ayak birbirine dolaşıyor fener bizi yense 1 puan farkla buraya gelsek ağır batırırmışız.
Bugün yaşadığımız mağlubiyeti muhtemelen Göztepe'de de yaşayacaktık orada da 0-2'den sonra 2-2 olsa herhalde 5-2 filan bitermiş.zaten bu umutsuzluğumun en büyük sebebi de bu , biz bu maçlarda şov yapıyoruz normalde ve 1-0 öne de geçtik dedim bitti artık ama oradan 4 yedik bir de valla bilemiyorum bu ruhsuzlar sanki saçma sapan pas çevirip çevirip duracak ve sonunda antalyaya bile atamayacağız gibi geliyor
Hocanı değiştirmen lazım onun için önce. İyice tembel bi adama dönüştü.Bir an önce "Çok para harcayalım, pahalı ve kaliteli oyuncular alalım, bunlar her maçı çözsün. Takım oyunu oynamamıza gerek yok bireysel oyuncu kalitesine güvenelim, yaslanalım." mantığından kurtulmalı bu takım.