Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.988
- 10.485
- 2.223
Gidin erden timura sorun ona göre adam alın. Okanb nin dediği adamları alırsanız nanay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Talisca iyi ki dışarı vurmuş ki bu hafta bizi büyük bir kaostan kurtarmış harbiden o maçta 0-1 geriye düşsek arka otoban olurmuş.Nasıl olduysa olmuş da Allah'tan şikecileri yenmişiz neyse ki.
O maçta nasıl iyi oynadık hayret. Bi bitseydi şu sezon artık vallahi bıktım ya.
seneye şampiyonluk museneye de sampiyon olup sonra yaprak dokumu akabinde 2028'de gelen fb, bjk yahut ts sampiyonlugu ile Dursun Ozbek ve Okan Buruk devrinin sonu gelir
sonra sacma bi yonetim + hoca tercihiyle bir iki seneyi yakariz
sonra 2030'dan sonra Erden Timur yahut Fatih Terim baskanliginda onumuze bakariz
o zamana kadar futbola paydos
Adam gibi bir sportif direktör gelmeli ve transferleri o yapmalı. Okan buruk ve yancısı Abdullah kavukçu transfere karışmamalı.
kim olcak maaydinlarbahce miseneye şampiyonluk mu
biraz da gülelim
bilmiyom seneye 60 pts fln toplarız gibi geliyorkim olcak maaydinlarbahce mi
bjk yahut ts icin cok erken
Kısaca hoca değiştirmemiz lazım yazsan anlardık renktaşBir an önce "Çok para harcayalım, pahalı ve kaliteli oyuncular alalım, bunlar her maçı çözsün. Takım oyunu oynamamıza gerek yok bireysel oyuncu kalitesine güvenelim, yaslanalım." mantığından kurtulmalı bu takım.
Geride bıraktığımız 50 maçı barcelona gibi mi oynadık da sona geldik yorulduk olur böyle kazalar diyip geçelim7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
asil sen guldurme kralbilmiyom seneye 60 pts fln toplarız gibi geliyor