GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin erden timura sorun ona göre adam alın. Okanb nin dediği adamları alırsanız nanay.

Nasıl olduysa olmuş da Allah'tan şikecileri yenmişiz neyse ki.
O maçta nasıl iyi oynadık hayret. Bi bitseydi şu sezon artık vallahi bıktım ya.

Nasıl olduysa olmuş da Allah'tan şikecileri yenmişiz neyse ki.
O maçta nasıl iyi oynadık hayret. Bi bitseydi şu sezon artık vallahi bıktım ya.
Talisca iyi ki dışarı vurmuş ki bu hafta bizi büyük bir kaostan kurtarmış harbiden o maçta 0-1 geriye düşsek arka otoban olurmuş.

seneye de sampiyon olup sonra yaprak dokumu akabinde 2028'de gelen fb, bjk yahut ts sampiyonlugu ile Dursun Ozbek ve Okan Buruk devrinin sonu gelir
sonra sacma bi yonetim + hoca tercihiyle bir iki seneyi yakariz
sonra 2030'dan sonra Erden Timur yahut Fatih Terim baskanliginda onumuze bakariz

o zamana kadar futbola paydos

seneye de sampiyon olup sonra yaprak dokumu akabinde 2028'de gelen fb, bjk yahut ts sampiyonlugu ile Dursun Ozbek ve Okan Buruk devrinin sonu gelir
sonra sacma bi yonetim + hoca tercihiyle bir iki seneyi yakariz
sonra 2030'dan sonra Erden Timur yahut Fatih Terim baskanliginda onumuze bakariz

o zamana kadar futbola paydos
seneye şampiyonluk mu

biraz da gülelim

Bir an önce "Çok para harcayalım, pahalı ve kaliteli oyuncular alalım, bunlar her maçı çözsün. Takım oyunu oynamamıza gerek yok bireysel oyuncu kalitesine güvenelim, yaslanalım." mantığından kurtulmalı bu takım.
Kısaca hoca değiştirmemiz lazım yazsan anlardık renktaş

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7 tane üst seviye şampiyonlar ligi maçı oynamış takımda illa ki sezon sonu düşüş olur hele 14-15 oyunculuk rotasyonla gidiyorsan. Bugünkü maç özelinde söylemiyorum her türlü kazanıp bitirmek lazımdı bahanesi yok ama çok keskin bakılıyor konuya ortası olmalı bazı şeylerin.
Geride bıraktığımız 50 maçı barcelona gibi mi oynadık da sona geldik yorulduk olur böyle kazalar diyip geçelim

300 m luk kadronla 300 bin euroluk 15 tane takımın olduğu ligde rakibi ezdiğin taraftara ne maç izledik be dedirttiğin 10 tane maç yok

İyi günlerde değişimi yerinde ve zamanında yapamazsak acı çeke çeke yaparız.

Bu is transferle cözülecek bir durum degil son dört yilda tonca oyuncu gelip gitti ne degisti? Takim gittikce daha kötüye gitti, bizim okadar büyük sansimiz varki tek rakibimiz tff ve hakemlerden full destek gören fenerbahce, onlarda okadar mal ve aciz ki yinede sampiyon olamiyorlar.

Haftaya şampiyon oluruz, sorun o değil. Okan hocanın kötü bir teknik direktör olduğunu ben geçen sene dahil söyledim. Milyonlar harcayıp karşılığını alamıyoruz. Her sene çok fazla sayıda gitmesi gereken oyuncu oluyor. Öyle bir maç oldu ki tün takımı gönderelim diyebiliriz. Stoperler ve Torreira performansının çok düştüğünü düşünüyorum. Bir de 10 numara biri gerekiyor bize. Sneijder Mertens tarzı mutlaka biri olmalı. Mertens gibi biri olsa lig bu maça bile kalmazdı mesela bana göre.

Okan Buruk şu şampiyonluğu sağ salim alsın hayırlısıyla ama sonrasında kesinlikle revizyon lazım teknik ekibe. Aynı şekilde devam edilirse yeni sezon çok zor geçecek gibi hissediyorum bariz değişimler gerekiyor hem kadroda hemde teknik ekipte. Bu takımın ne iyi bir duran top taktiği var ne iyi bir pas oyunu var ne de geriye düştüğünde maçı çevirebilecek bir oyun planı var. Bugün performanslar ekstra kötüydü onu es geçmeyeceğim ama sezonun genelinde bu eksikler çok barizdi.

Bu laçka takım haftaya küme düşme potasındaki antalyaya diş geçiremez. Sanchez torreira lemina jakobs sallai apo hepsi patatese bağlamış, laçka laçka takılıyorlar sahada. Bunları sene sonu tekme tokat kovmayan hocanın da yönetimin de canı cehenneme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt