Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
maça ısınamadı derizBatunun yedigi 3.gole bi yorum alalim![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maça ısınamadı derizBatunun yedigi 3.gole bi yorum alalim![]()
GS yüzyılının devamı için yerine bu ulu insan gelmelidir. Aksi takdirde helak olacağız.Davinson çok istikrarlıydı bu yıl
Koca sezon bok gibiydi maşallah
maça ısınamadı deriz
Bu kimGS yüzyılının devamı için yerine bu ulu insan gelmelidir. Aksi takdirde helak olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 321639
3 tane singoya ne dersinSonuçta bütçemiz belli…..
Atıyorum 100 milyon Euro’ya 10 tane oyuncu almak yerine 4-5 tane oyuncu almayı ama doğru düzgün oyuncu almayı tercih ederim.
Bu kim
3.kaleci için bence hiçte kötü değil ne bekliyoruz 3.kaleci kim olacak zaten iyisini tutamazsın orda eray işcan, ismail çipe kadar kötü değil benceIsınmış ve kamp yemiş bir Batuhan Şen of of
3 tane singoya ne dersin
Adam topa yari iska geciyor vuramiyor ama batu sağolsun olur mu agam üzülme bu gol olmali diyormaça ısınamadı deriz
gercek bir profesyonel valla -Batuhan Ahmet Şen-2 saçma konferans maçı oynadı diye tenekeye dönen adamı alıp maç başı ortalama 5 gol mü yiyelimSavunmada Van Hecke-Van Drongelen duvar hattı kurulmalıdır.
O zaman bonservissiz her sene 20 milyon maliyetli 4 tane saneMia Khalifa hariç herkes buna hayır der
O zaman bonservissiz her sene 20 milyon maliyetli 4 tane sane
Beklediğim GSC yorumu da geldiğine göre kesin alınmalı diyorum.2 saçma konferans maçı oynadı diye tenekeye dönen adamı alıp maç başı ortalama 5 gol mü yiyelim
Samsunun boynu bukukler açmasi neydi yav oyle mutluluk nedir bilmezler hep aglarlar hic gulmezler diye kime gonderme yaptılar mac sonu. Gs olmadigi kesindi çunku GS de mutluluk ne bilmiyorsa bu ligde kim biliyor yav :d2 saçma konferans maçı oynadı diye tenekeye dönen adamı alıp maç başı ortalama 5 gol mü yiyelim
Savunmada Van Hecke-Van Drongelen duvar hattı kurulmalıdır.
van hacke-van der ven