GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defansa cok guzel isimler gordum sonra düşündüm bunları 7 ye 8 e almislar bize uymaz burasi gs nesta gelsin 🙂
Bu sezon da şampiyon olursak önümüzdeki sezon takımı sana emanet edip 13. yapma fırsatını vermeli bu kulüp artık sana renkdaş. 1 sezon kafa dinleyelim yorulduk

4 milyon alan stoperi, 12 milyon alan kanat oyuncusunu falan yedeğe mi koyacaksın.

Tüm sıkıntı ilk 11'de, çerezlerle zaman kaybetmemek gerekir. Bunlara git dersen sözleşme yenilemezsen zaten hiç biri kalmaz.

Yedeğe koymayacaksın, rekabete sokacaksın. Uzun dönemde hepsi süre alacak. Sakatlığı, cezası, formsuzluğu var. Saydığım isimler hiçbir katkı veremiyor. Diğerleri puanlar kazandırıp şampiyon yapıyor eksiklere rağmen.

Halıdaki desenlere şöyle kitlenip bakarken yaz kampını istanbulda geçirdiğimiz aklıma geldi.

images-104.webp

O kadar tembelki eğlenceden kopamadığı için ist de kamp yaptırdı bize.

Mertens'i teknik ekibe katmak lazım. Pozitifliğine ihtiyacımız var. Hasan Şaş da gerekli bazen hangi maça çıktığımızı bu maçın kulup icin önemini farkedemiyor topçular. Gayet uyumlu adamlar 2'side.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Bu sene yaz gelmeyecek herhalde. Mayıs ayı geldi ben hala soğuktan titriyorum. Bu nasıl mayıs olum? Hani mayıslar bizimdi? 4 yedik dün Samsun’dan. Ayıptır.
Samsun'a kar düşmüş dün. Mecazi olarak bize yağdı o ayrı. Gerçekten yağmış sabah foto attı arkadaş

Lig bitsin transfer donemi baslasin 95 yaşındaki oyunculari takip ediyoruz gs büyüklüğüne yakisir vb twiitler havadan ucussun 🙂

Yedeğe koymayacaksın, rekabete sokacaksın. Uzun dönemde hepsi süre alacak. Sakatlığı, cezası, formsuzluğu var. Saydığım isimler hiçbir katkı veremiyor. Diğerleri puanlar kazandırıp şampiyon yapıyor eksiklere rağmen.
premier ligde değiliz, zaten 100 milyon ödüyoruz 30 daha mı ödeyelim kıçı kırık tsl şampiyonluğu için.

bu saydığın adamların hiç biri de kenarda durduğu sürece performansını artıran adamlar değil.
Bunları geçtiğimiz yıllarda daha gençken tecrübe ettik zaten.

Bunu yapabilmek için otorite ve ağırlık lazım

Okan-otorite-ağırlık :)

Mertens'i teknik ekibe katmak lazım. Pozitifliğine ihtiyacımız var. Hasan Şaş da gerekli bazen hangi maça çıktığımızı bu maçın kulup ocin önemini farkedemiyor topçular. Gayet uyumlu adamlar 2'side.

TEk eksik pozitiflikse @Nedim Sertel katılsın ekibe. Polyannanın ilk aşkı nedim kadarını görmedim ben. Hem arada buradan söver taktik filan veririz. İçerde adamımız olsun.

Mertens'i teknik ekibe katmak lazım. Pozitifliğine ihtiyacımız var. Hasan Şaş da gerekli bazen hangi maça çıktığımızı bu maçın kulup icin önemini farkedemiyor topçular. Gayet uyumlu adamlar 2'side.

Hocam takımın eksiği pozitiflik mi sence

Yapmayın allah aşkına

Teknik ekip ve profesyonellerin içi liyakatsiz tembel teneke dolu şen şakrak adamları doldurup iyice kadınlar matinesine döndüreceksiniz ortamı ztn kimsenin işini düzgün yaptığı yok

Tam tersi pesimist insanlar lazım içeriye göte göt diyecek insan eksikliği var

Hocam takımın eksiği pozitiflik mi sence

Yapmayın allah aşkına

Teknik ekip ve profesyonellerin içi liyakatsiz tembel teneke dolu şen şakrak adamları doldurup iyice kadınlar matinesine döndüreceksiniz ortamı ztn kimsenin işini düzgün yaptığı yok

Tam tersi pesimist insanlar lazım içeriye göte göt diyecek insan eksikliği var
Tamam yav Hasan göte göt der bence işte. Ben şuan soyunma odasının çok rezil halde olduğunu düşünüyorum. Adamlar hangi arma için oynadığını şaşırdı bu sene. Hasan sertlik katar o açıdan. Ilk dönemlerde olan arkadaş muhabbetleri ailece etkinliklerde yok bunlarda lazım gibi duruyor. Muslera da iyi beceriyordu bu işleri. Aynı şeye inandıramazsan takımı motive edemezsin hocam işte. Hepsi ayrı telden çalar oldu.

Lucas Torreira, kendi çalışanlarına "Ben sezon sonu gidiyorum, ona göre kendinize iş bakın" dedi. (Ali Naci Küçük)

Ali Naci zar atıyor gibi yine

Teknik ekibe bu isten anlayan kisiler girmeli. Hersey kendin haledemesin zaten, basarili görünsende. Juventus gibi deplasman maclari yasiyorsun ozaman. Kafayi yoracak oyunu gelistirecek eleman lazim. Nasil kaleci antrenörü varsa öyla adamda lazim. Millette duran top veya tac atisi antrenörü bile var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt