GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla senin sistemin ve hierarsin uygunsa ve oturmussa hangi formulu secersen sec duzenin isler. Su an bir seylerin eksikligi belli. Direktor getirmek ya da ekibe ekleme yapmak ya da futboldan geleni sportif asye almak...hepsi transfer gibi bir planlamaya gore yapilmali.

"Aldik koyduk, hadi cozsun her seyi" diye yaparsan sonuc vermez ister sd, ister oyuncu transfer .

O yuzden bu yonetimle temkinli yaklastigim bir durum. Cunku erden timuru resmen dehlediler-ki yonetimde de degildi, sportifte idi. O yuzden supheyle yaklasiyorum.(gomis ozelinde dedigim gibi gollerinden cok, son tavirlaro aklimda kaldigi icin onun ozelinde de sogugum biraz)
%100 haklısın.Bunun içinde başarılı olmuş birçok modelden feyiz alıp kendi yönetim ve idare şeklini revize etmekten geçiyor.Okan hocama yardımcı taktisyen adını ne dersen de şart oğlu şart.Tıkanan yada istenmeyen durumlar için maalesef yaratıcı olamıuyoruz.İlk sene Vogtz vardı .O zamanlar fdaha mı iyidi oyunumuz diye düşünmüyor değilim.Tabii Mertens faktörüde önemli unsurdu.

dünya kupası senesindeyiz, 19 temmuzda final oynanıyor, istediğimiz oyuncular final oynayacak yalanıyla zaten 19 temmuza kadar çok rahat götürecekler, hebele hübele derken temmuz biter. daha sonra transfer komitesi tura çıkar, piyasada dursun başkan bizden bol bol kozalak biraz da meyve toplamamızı istedi diye dolaşır. en erken somut adımlar ağustos 20den önce atılırsa gelin beni tokmaklayın

gomis gardi ortakligiynan GS miz sahlanacaktir hayirlisi ile

toreyra sancez den sonra lemina da kaliyo

horszat ın infosuna gore

dünya kupası senesindeyiz, 19 temmuzda final oynanıyor, istediğimiz oyuncular final oynayacak yalanıyla zaten 19 temmuza kadar çok rahat götürecekler, hebele hübele derken temmuz biter. daha sonra transfer komitesi tura çıkar, piyasada dursun başkan bizden bol bol kozalak biraz da meyve toplamamızı istedi diye dolaşır. en erken somut adımlar ağustos 20den önce atılırsa gelin beni tokmaklayın
Hocam şimdiden 10 numara ve yedek santrfor işi kesinlikle bitmeliydi .yok şu zaman bu zamana ağzın açık kalırsın.
Sana çok güzel bir örnek ;Misal Muslera veda ettiğinde eğer Uğurcan ile anlaşmış olsaydın nasıl olurdu sezon biter bitmez .İşte biz buna idare & işbilirlik diyoruz .MAddi manevi.
Trabzon gitmek isteyen oyuncuya asla dur diyemezdi ve de 15M idi maximum.

Oyun zekası yüksek, teknik bir 10 numaramız olsaydı şampiyonluğu çoktan almıştık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt