Mithat Şahinbey
Parçalı Üye
- 16 Ağustos 2023
- 4.872
- 3.781
- 498
Mithat Pala iyi oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla benim de dikkatimi çekiyor her izlediğim maçında.. ferdi gibi biraz fizik olarak zayıf ama maliyet bakılarak değerlendirilebilir..Mithat Pala iyi oyuncu.
gelirse tutma olasılığını yok gibi görüyorumtarıkcamdal vari bi herife benziyo
tipoloji olarak da
mithat machete
nuno mendesi alsak dk 60 gibi ereni ısınmaya giderken görür müyüzhocanın bek fantezisi nerden geliyor
eren'le önlü arkalı oynatır artık 2 bek birden oynatıyor aynı mevkidenuno mendesi alsak dk 60 gibi ereni ısınmaya giderken görür müyüz
Adaşını tutarsın tabiMithat Pala iyi oyuncu.
Uğurcanı kime sattık yav derim bu kadroya heisUğurcan
Tobias goes matvienko necowilliams
Manzambi smit
Fatawu kostov munoz
Asslani

boey önü singo önü sallai en niş tercihiydieren'le önlü arkalı oynatır artık 2 bek birden oynatıyor aynı mevkide
UğurcanEğer Lemina gitmeyecekse orta sahaya artık avrupalı bir topçu alalım lütfen
Tutturamamaktan olabilir mi acaba?? Uzun süre beksiz oynamaktan olabilir mi acaba?hocanın bek fantezisi nerden geliyor
Nedenini bilmiyorum ama Baturina'yı geçen yaz çok istemiştim. Como ya gitti. Çok aşırı oynamadı ama bizde nasıl olurdu diye hep düşündüm. Aradığımız 10 numara Baturina olabilir mi acaba?Uğurcan
Singo- Gatti(Circati)- Pavlovic- Mykolenko(bonservissiz diye yazdım)
Lesley Ugochukwu
Sangare- Baumgartner(Baturina)
Sane- Osimhen-Matias Pardo(Garnacho)
Bu takımın tahmini bonservis maliyeti yedeklere de uygun maliyetli oyuncular alınır dersek yaklaşık 200 milyon euro civarı olur. Barış, Sara, Sanchez, Torreira, Jakobs, Sallai, Zaniolo, Nelsson vb. gibi oyuncuların satışından 130-140 civarı geleceğini düşünürsek aslında kurabileceğimiz bir kadro genç oyuncuları gelmeye ikna ettiğimiz sürece. Ne dersin? Takımdaki Avrupalı sayısını da arttırmış ve başarıya daha aç bir kadro olur böylece.