Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortasaha da 1 den fazla Afrikalı topçuya karşıyım. Gatti kötü bir stoperUğurcan
Singo- Gatti(Circati)- Pavlovic- Mykolenko(bonservissiz diye yazdım)
Lesley Ugochukwu
Sangare- Baumgartner(Baturina)
Sane- Osimhen-Matias Pardo(Garnacho)
Bu takımın tahmini bonservis maliyeti yedeklere de uygun maliyetli oyuncular alınır dersek yaklaşık 200 milyon euro civarı olur. Barış, Sara, Sanchez, Torreira, Jakobs, Sallai, Zaniolo, Nelsson vb. gibi oyuncuların satışından 130-140 civarı geleceğini düşünürsek aslında kurabileceğimiz bir kadro genç oyuncuları gelmeye ikna ettiğimiz sürece. Ne dersin? Takımdaki Avrupalı sayısını da arttırmış ve başarıya daha aç bir kadro olur böylece.
Yunus'un iyi oynadığı maçlarda etkisini görünce bir de Baturina'nın nispeten az süre almasına rağmen İtalya liginde yaptığı skor katkısı ve esas mevkisinin 10 no olması ile bence işimizi görür. Tek çekincem fiziksel dezavantajı o da CL için o yüzden ilk Baumgartner'i yazdım ama İtalya tecrübesi de edinmiş bir Baturina'yı takımda görmek isterdim 10 no da.Nedenini bilmiyorum ama Baturina'yı geçen yaz çok istemiştim. Como ya gitti. Çok aşırı oynamadı ama bizde nasıl olurdu diye hep düşündüm. Aradığımız 10 numara Baturina olabilir mi acaba?
Lesley'in alt yapısı Fransa- Rennes o yüzden Afrikalı kontenjanından düşünmedim. Gatti'yi bizim maçta izlemiş ve beğenmiştim. Eğer Osimhen satılır ve çok yüksek bütçemiz olursa orta sahada 6 no da izlerken her zaman beğendiğim Hjulmand var ama 60 milyon euro civarı isterler herhalde.O
Ortasaha da 1 den fazla Afrikalı topçuya karşıyım. Gatti kötü bir stoper
İsmi mithatinho olsaydı takımın ismide Rize City olsaydı begenirdinizNe Mithat'ı yav Rize denen şerefsiz oluşuma para mı kazandıracağız bir de.
Aynen katılıyorum.Korner kullanışlarımız bile asla etkili olamadı bir türlü.Eskiden kanat oyuncularımız neredeyse kalenin içine sokarlardı.Nerdeee.Korner vuruşunu kalenin önündeki oyuncuların ayağına atmak nedir. Resmen bıktık bu usandık.Ciddi şut tehditi yaratabilen bir playmaker en büyük önceliğimiz olur inşallah. Dağa taşa nişanlanan, bir tane adama takılan şutlar bıktırdı bu sene. Penaltı konusunda traş olsa da Talisca'nın bu meziyeti taşıdı Feneri işte, her ne kadar playmaker olmasa da kendisi.
Onun için Sane nin gitmesi lazım.?Brahim Diaz'ı alıyor muyuz?
sabah okudum Necati Ateş'di galiba, röportaj gibi bir şey. Bizim scout buluyor ama yönetimler yanaşmıyor benim anladığım genç scout topçularına.Bizim sikot temsili