GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Mithat'ı yav Rize denen şerefsiz oluşuma para mı kazandıracağız bir de.

O
Uğurcan
Singo- Gatti(Circati)- Pavlovic- Mykolenko(bonservissiz diye yazdım)
Lesley Ugochukwu
Sangare- Baumgartner(Baturina)
Sane- Osimhen-Matias Pardo(Garnacho)

Bu takımın tahmini bonservis maliyeti yedeklere de uygun maliyetli oyuncular alınır dersek yaklaşık 200 milyon euro civarı olur. Barış, Sara, Sanchez, Torreira, Jakobs, Sallai, Zaniolo, Nelsson vb. gibi oyuncuların satışından 130-140 civarı geleceğini düşünürsek aslında kurabileceğimiz bir kadro genç oyuncuları gelmeye ikna ettiğimiz sürece. Ne dersin? Takımdaki Avrupalı sayısını da arttırmış ve başarıya daha aç bir kadro olur böylece.
Ortasaha da 1 den fazla Afrikalı topçuya karşıyım. Gatti kötü bir stoper

Nedenini bilmiyorum ama Baturina'yı geçen yaz çok istemiştim. Como ya gitti. Çok aşırı oynamadı ama bizde nasıl olurdu diye hep düşündüm. Aradığımız 10 numara Baturina olabilir mi acaba?
Yunus'un iyi oynadığı maçlarda etkisini görünce bir de Baturina'nın nispeten az süre almasına rağmen İtalya liginde yaptığı skor katkısı ve esas mevkisinin 10 no olması ile bence işimizi görür. Tek çekincem fiziksel dezavantajı o da CL için o yüzden ilk Baumgartner'i yazdım ama İtalya tecrübesi de edinmiş bir Baturina'yı takımda görmek isterdim 10 no da.

Ciddi şut tehditi yaratabilen bir playmaker en büyük önceliğimiz olur inşallah. Dağa taşa nişanlanan, bir tane adama takılan şutlar bıktırdı bu sene. Penaltı konusunda traş olsa da Talisca'nın bu meziyeti taşıdı Feneri işte, her ne kadar playmaker olmasa da kendisi.

O

Ortasaha da 1 den fazla Afrikalı topçuya karşıyım. Gatti kötü bir stoper
Lesley'in alt yapısı Fransa- Rennes o yüzden Afrikalı kontenjanından düşünmedim. Gatti'yi bizim maçta izlemiş ve beğenmiştim. Eğer Osimhen satılır ve çok yüksek bütçemiz olursa orta sahada 6 no da izlerken her zaman beğendiğim Hjulmand var ama 60 milyon euro civarı isterler herhalde.

Leipzig Baumgartneri ucuza salmaz ve o bize gelmez. Oyuncu gecen sezon baya vasatken yazin Palace 30 milyona kadar yükselen bonservis önermisti ve satmamislardi. Simdi Bundesliga'da en iyi sezonunu geciriyor ve Leipzig CL yapacak. Bence 40 dan asya zaten salmazlar ve oyuncu sanki Türkiye'ye hic sicak bakmaz

Anadolu'dan topcu almak da riskli is.

Ahmet Kutucu ve Gökhan Sazdagi örnekleri var.

Ciddi şut tehditi yaratabilen bir playmaker en büyük önceliğimiz olur inşallah. Dağa taşa nişanlanan, bir tane adama takılan şutlar bıktırdı bu sene. Penaltı konusunda traş olsa da Talisca'nın bu meziyeti taşıdı Feneri işte, her ne kadar playmaker olmasa da kendisi.
Aynen katılıyorum.Korner kullanışlarımız bile asla etkili olamadı bir türlü.Eskiden kanat oyuncularımız neredeyse kalenin içine sokarlardı.Nerdeee.Korner vuruşunu kalenin önündeki oyuncuların ayağına atmak nedir. Resmen bıktık bu usandık.

Uğurcan
Singo (Transfer) Abdülkerim Jacobs
Torreira (Transfer)
Sane (Transfer) Barış
Osimhen​

Ugurcan
Juanlu Sanchez, Antonio Silva, Lucumi, Jakobs
Ugochukwu, Sano
Sane Kulusevski, Almada
Osimhen

Yedekler: Jankat, SAG BEK, Abdülkerim, Arda, Eren, Lemina, Nhaga, Ilkay, Yunus, DAGHIM, DENIZ GÜL

Sanchez = Sevilla ikinci lige düserse belki ucuza kapabiliriz. Zamaninda zaten ilgilenmistik
Antonio Silva = Son senesine giriyor ve Benfica 20 milyona raziymis diyordu alman basini. Menajeri Mendes olmali. Para göz herife iyi komisyon verip, 45 milyon serbest kalma maddesi koysak gelir belki.
Ugochukwu = Takimi düstü. Aldiklari fiyata salsinlar cocugu
Lucumi = Istedigimiz dönem vardi ve sözlesmesinde tek sene kaliyor. Belki ucuza kapabiliriz
Sano = Tas gibi OS. Mainz bu sene onu tutamaz. Bonservis beklentileri ama baya yüksek olabilir.
Almada = Forvet arkasi her 3 pozisyonda oynayabiliyor. Devre arasi istemistik zaten. Belki Atletico zarar yapmadan satmaya razi olur
Kulusevski = Tottenham düserse opsiyonlu kira. 1 Sene oynamamis herif icin kimse bonservis vermez. Firsat transferi olabilir

Bir kismi bizimle ismi gecmis olan ve diger kismi kendi begendim kisiler ile doldurdum ilk 11i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt