GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güvenç Kurtar: "Kompany o kıyafetleri çok aramış mı? Hiç yakışmamış, beğenmedim. Makinistler vardı kara trenlerde. Ben Almanya'da olsam 'makinist' koyardım adını."

1778153145115.webp

Bu sekiztas kupadan elendi peki diger yari final niye bu hafta oynanmadı.

PSG'ye gıptayla bakıyorum. Hem gençler, hem dinamikler, hem de teknikler. Çok ideal bir takım.
Bedavaya olmuyor tabii.

2011'de Nasır el-Halifi takımı satın aldığından bugüne çok acılar çekti. Şu seviyelere gelebilmek için temiz +10 milyar € harcamıştır. Ancak meyvelerini toplayabildi de bir kez ŞL aldılar geçen sezon.

Nevzat saskinlik yaratacak transferleri haziranda aciklayacak galatasaray demis.

Omur boyu yasaklayalim oyle olmazda

Osimhen bu günkü antrenman resimlerinde yok sanırım özel program dahilinde salonda falan çalıştı herhalde.

Hocam kırbaç elinde hergün çalıştırıyor takımı biraz burnu sürttü. Dönüşümlü olarak dinlendiriyor olabilir topçuları.
Uğurcan-Sallai- Sanchez- Bardakçı- Jakobs- Torreira- İlkay- Yunus- Sane- Barış- Osimhen gibi bir ilk 11 gelecek gibi. Lemina bu hafta hiç antrenmana çıkmadı eğer özel programla çalışmıyorsa. Barış, Osimhen gibi isimler özel program ile hazırlanıyor bazen salonda bazen sahada olarak sanırım.

Serbest yorumcular/gazeteciler listesi yapalım yav daha kolay olur x'ten haber paylaşmaya korkar oldum.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt