Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.873
- 20.839
- 1.848
..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedavaya olmuyor tabii.PSG'ye gıptayla bakıyorum. Hem gençler, hem dinamikler, hem de teknikler. Çok ideal bir takım.
Bunu soylerken pembe ceket turkuaz kravati var maestronunGüvenç Kurtar: "Kompany o kıyafetleri çok aramış mı? Hiç yakışmamış, beğenmedim. Makinistler vardı kara trenlerde. Ben Almanya'da olsam 'makinist' koyardım adını."
Ekli dosyayı görüntüle 321989
Beklemeye gerek duyulmadan yasaklanmış sanırım kendisi.Nevzat saskinlik yaratacak transferleri haziranda aciklayacak galatasaray demis.
Omur boyu yasaklayalim oyle olmazda
Hocam kırbaç elinde hergün çalıştırıyor takımı biraz burnu sürttü. Dönüşümlü olarak dinlendiriyor olabilir topçuları.Osimhen bu günkü antrenman resimlerinde yok sanırım özel program dahilinde salonda falan çalıştı herhalde.
Uğurcan-Sallai- Sanchez- Bardakçı- Jakobs- Torreira- İlkay- Yunus- Sane- Barış- Osimhen gibi bir ilk 11 gelecek gibi. Lemina bu hafta hiç antrenmana çıkmadı eğer özel programla çalışmıyorsa. Barış, Osimhen gibi isimler özel program ile hazırlanıyor bazen salonda bazen sahada olarak sanırım.Hocam kırbaç elinde hergün çalıştırıyor takımı biraz burnu sürttü. Dönüşümlü olarak dinlendiriyor olabilir topçuları.
x'ten haber paylaşmaya korkar oldum.