Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.315
- 101.526
- 5.238
Allaaaaaaaaaaah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allaaaaaaaaaaah
Var bi hayalimizetkileşim için bi yerlerinden uydurmadıysa hiç bişey bilmiyorum
Saçlarını dökmedim bro saygımdan.Ahmet kutucu yapta millet profil yapsın

Ne diyon lan yineKlopp'u Klopp yapan şeyi yazıp sonra da bunu yapılabilir normal bir şey olarak göstermek.
Tamam Klopp bunu bi istisna olarak yapmışsa biz de yapabiliriz demektir![]()

Okan yetersiz biri yaniKlopp'u Klopp yapan şeyi yazıp sonra da bunu yapılabilir normal bir şey olarak göstermek.
Tamam Klopp bunu bi istisna olarak yapmışsa biz de yapabiliriz demektir![]()
Allaaaaaaaaaaah
Okan yetersiz biri yani
naci bana geldiler bugün şampiyonluk gelmezse küfür show olur mu dersinNe diyon lan yine![]()

Tahminimce ornek verenler alman ligine gidip Bayerni geçmesini beklemiyorlardir, TR liginde ikinciligi elinden almanın imkansiz olan igrenc rakibi acaba genc oyuncularla da geçemez mi diye merak ediyorlardir. Gorusleri direkt kafadan reddettiğine ve gulucuklerle asagiladigina gore okan beyden boyle bir sey beklemek komik bir beklenti olmali ki bu da yetersizliğine isaret eder.Klopp'la kıyaslanacak seviyede değil. Bu onu yetersiz yapar mı bilemem.
Tahminimce ornek verenler alman ligine gidip Bayerni geçmesini beklemiyorlardir, TR liginde ikinciligi elinden almanın imkansiz olan igrenc rakibi acaba genc oyuncularla da geçemez mi diye merak ediyorlardir. Gorusleri direkt kafadan reddettiğine ve gulucuklerle asagiladigina gore okan beyden boyle bir sey beklemek komik bir beklenti olmali ki bu da yetersizliğine isaret eder.
Bana kalırsa yas ortalamamız 33 olmali o ayri husus.