GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet kutucu yapta millet profil yapsın
Saçlarını dökmedim bro saygımdan.
9d8bf2cf714aee1c417809883b11b312.jpg

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Klopp'u Klopp yapan şeyi yazıp sonra da bunu yapılabilir normal bir şey olarak göstermek. :red:

Tamam Klopp bunu bi istisna olarak yapmışsa biz de yapabiliriz demektir :asd:

Genç işi hakikaten zor ve bizim gibi takımlarda extra zor.
Mesela Ajax gibi olsan maksimum 1.5 sene sabrederler.
Dortmund dediğin takım 15 senedir şampiyon olamıyor.
Bu işin piri Ajax bir ara düşmemeye oynuyordu.
Fener 2018'de düşüyordu
Biz 2022'de az daha potaya giriyorduk.
Monaco Lille bu takımlar son 30 yılda 1 veya 2 defa şampiyon oldular.
Kimse 5 gençten 1'i tuttu diye alkışlamaz.
Araya 1 - 2 genç serpiştirmek bile zor. Geldiği takımda ve ligde ilk 11 olan 6.5 milyona aldığın çocuk bile süre alamıyor.

Klopp'la kıyaslanacak seviyede değil. Bu onu yetersiz yapar mı bilemem.
Tahminimce ornek verenler alman ligine gidip Bayerni geçmesini beklemiyorlardir, TR liginde ikinciligi elinden almanın imkansiz olan igrenc rakibi acaba genc oyuncularla da geçemez mi diye merak ediyorlardir. Gorusleri direkt kafadan reddettiğine ve gulucuklerle asagiladigina gore okan beyden boyle bir sey beklemek komik bir beklenti olmali ki bu da yetersizliğine isaret eder.

Bana kalırsa yas ortalamamız 33 olmali o ayri husus.

Tahminimce ornek verenler alman ligine gidip Bayerni geçmesini beklemiyorlardir, TR liginde ikinciligi elinden almanın imkansiz olan igrenc rakibi acaba genc oyuncularla da geçemez mi diye merak ediyorlardir. Gorusleri direkt kafadan reddettiğine ve gulucuklerle asagiladigina gore okan beyden boyle bir sey beklemek komik bir beklenti olmali ki bu da yetersizliğine isaret eder.

Bana kalırsa yas ortalamamız 33 olmali o ayri husus.

21-22 yaş ortalaması olan takımla hiçbir şey olmaz. 20 senede bir anca birileri bunu yaptı diye bu da zaten istisna bir başarı oluyor, özel kılıyor onu.

Tabii herkesin kafasındaki şey 20 yaşındaki Camavinga'yı 18 yaşındaki Pedri'yi bulup getirmek. He canım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt