GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

5 beraberlik 1 mağlubiyet almıştık o grupta.
Evet yanlış hatırlamıyorsam liverpool ve roma önünde 1-0 galipken iki maçta da 90 civarı gol yiyip berabere tamamlamıştık. Nou camp’taki maçta da 2-0 öndeyken 2-2’ye gelmişti maç. O mütevazi kadroya gerçekten çok iyi top oynatıyordu rahmetli luce.

demirovic ne gol atmış arkadaş
dedik bunu alın diye ama gsclilerimiz beğenmedi

Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak ligde çok avantajlı duruma geliyoruz gibi
katılıyorum ama ikisi de çok zor karşılaşmalar malesef. 2/2'yi zor görüyorum, hele ki bu hakemlerle. geçen sene de fikstürde kocaeli-trabzon arka arkaya gelmişti, bu sene de öyle oldu. umarım akşamki derbi berabere biter de ikisiyle de fark 3 puana çıkar. böylelikle trabzon'da mağlubiyet gelse dahi, uzun milli araya lider girebiliriz.

katılıyorum ama ikisi de çok zor karşılaşmalar malesef. 2/2'yi zor görüyorum, hele ki bu hakemlerle. geçen sene de fikstürde kocaeli-trabzon arka arkaya gelmişti, bu sene de öyle oldu. umarım akşamki derbi berabere biter de ikisiyle de fark 3 puana çıkar. böylelikle trabzon'da mağlubiyet gelse dahi, uzun milli araya lider girebiliriz.
Ts dep beraberlik ok

İzmiti bi şekilde yenmeliyiz

Aynı twite gelen sorudaki topcuya seviyesi yetmez vs yazmış adam Ajax ta oynuyor 20m bedeli var :)

1456.webp

Ts dep beraberlik ok

İzmiti bi şekilde yenmeliyiz
1788607440940.webp

4 büyüklerden sonra ligin en değerli 3 takımıyla da oynamış olduk. çorum maçı çalkantılı döneme denk geldi bir de o gün bayağı şanssızdık açıkçası, 4-5 atılacak maçtı yoksa. şu 2 hafta sonunda trabzon'u da bir şekilde aradan çıkartmış olacağız. sonrası fb-bjk dışında görece kolaylıkla diş geçirebileceğimiz kalitede takımlar gibi gözüküyor. tabi bunlar kağıt üzerinde. sonuçta her maç sahada kazanılıyor ve futbol bu her şey olabilir tabi.

osimhen'in sporting maçında oynamayacağı kesinleşmiş. bence sonrasındaki 2 lig maçında da oynatmayalım milli takım arası da geliyor 1 ay dinlensin kral. riske etmeye gerek yok.

hem hoca ve takımda nasılsa osimhen var tembelliğinden kurtulsun. osimhen olmadan da maç kazanmayı öğrensinler biraz.

Singoyu TR kupasına yaz en azından ligde oynatmak için orta saha al TR liginden tecrübeli, lemina torreira Avrupa'da oynat

Geri
Üst Alt