Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.350
- 4.084
- 1.948
Dün gibi hatırlıyorum attığı golü ofsayttı, barça-liverpool-roma grubunda oynadığımız son maçtı, 1-0 yenilip elenmiştik şamp liginden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün gibi hatırlıyorum attığı golü ofsayttı, barça-liverpool-roma grubunda oynadığımız son maçtı, 1-0 yenilip elenmiştik şamp liginden.
Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak ligde çok avantajlı duruma geliyoruz gibi5 beraberlik 1 mağlubiyet almıştık o grupta.
Evet yanlış hatırlamıyorsam liverpool ve roma önünde 1-0 galipken iki maçta da 90 civarı gol yiyip berabere tamamlamıştık. Nou camp’taki maçta da 2-0 öndeyken 2-2’ye gelmişti maç. O mütevazi kadroya gerçekten çok iyi top oynatıyordu rahmetli luce.5 beraberlik 1 mağlubiyet almıştık o grupta.
25m euro 27 yaşında adama verilmez, öyle ekstrem bir oyuncu değil.demirovic ne gol atmış arkadaş
dedik bunu alın diye ama gsclilerimiz beğenmedi
15'e bitiriyorduk dostum yangın yaptılar 25 oldu25m euro 27 yaşında adama verilmez, öyle ekstrem bir oyuncu değil.
Franculino alabilirdik, ya da 6 numaraya Onyedika alabilirdik
katılıyorum ama ikisi de çok zor karşılaşmalar malesef. 2/2'yi zor görüyorum, hele ki bu hakemlerle. geçen sene de fikstürde kocaeli-trabzon arka arkaya gelmişti, bu sene de öyle oldu. umarım akşamki derbi berabere biter de ikisiyle de fark 3 puana çıkar. böylelikle trabzon'da mağlubiyet gelse dahi, uzun milli araya lider girebiliriz.Önümüzdeki 2 maçı kazanırsak ligde çok avantajlı duruma geliyoruz gibi
Selamlar üstad
Ts dep beraberlik okkatılıyorum ama ikisi de çok zor karşılaşmalar malesef. 2/2'yi zor görüyorum, hele ki bu hakemlerle. geçen sene de fikstürde kocaeli-trabzon arka arkaya gelmişti, bu sene de öyle oldu. umarım akşamki derbi berabere biter de ikisiyle de fark 3 puana çıkar. böylelikle trabzon'da mağlubiyet gelse dahi, uzun milli araya lider girebiliriz.
Ts dep beraberlik ok
İzmiti bi şekilde yenmeliyiz