GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Salih Özcan çöp demekle olmuyormuş di mi bu işler

Kante Genduzi denilen müthiş ikiliye üstünlük kurdu tjk orta sahası bugün.

Almamak aptallıktı Lemina rotasyonuna
Salih Ozcan ve Zeki Celik'i alıp, Singo (kiralık) ve Sallai'yi göndersen, Zeki'nin arkasına yedek 23 yas alti alsan, 2 tane yabancı kontenjanı açardın. Sarr ve Osimhen'e yedek tecrübeli bir forvet alırdın.

İlk yarı Kante tek başına Bjk orta sahasını aldı. Ne zaman Kante yoruldu o zaman Bjk orta sahası oynamaya başladı. Salih gibi yerli oyuncu her türlü rotasyonda olmalıydı o ayrı konu. Hatta bence Zeki'yi falan almayarak da hata ettik. Belli kalitede yerli bulunca kaçırmaman lazım. Lakin Salih ilk 11 oynamak istiyordu diye biliyorum.
ilk yarıda fb üstünlük falan kurmadı yaw gol kaçıran bjkydi yine oyun olarak da üstünlük onlardaydı çok ezici olmasa da

Orta saha çok önemli futbolda .
Sara torrera batrakov olacak bizlm orta sahamız büyük ihtimalle takım
Ugurcan
Sallai davınson xxxx jakops
Torrera. Sara
Yunus. Batrakov. Leao
Osımhen
Olacak .
Bu takım acaba rakipleri orta sahada ezebilecek mi

Hoca stoper sorununu içeriden çözebilirse güle oynaya şampiyon oluruz. Lemina Torreira falan kötürüm halleriyle idare ediyor bu dandik ligi. Abdul harici bizi çok etkileyebilecek bir durum yok. Oraya Jakobs monte etmeli.

İlk yarı Kante tek başına Bjk orta sahasını aldı. Ne zaman Kante yoruldu o zaman Bjk orta sahası oynamaya başladı. Salih gibi yerli oyuncu her türlü rotasyonda olmalıydı o ayrı konu. Hatta bence Zeki'yi falan almayarak da hata ettik. Belli kalitede yerli bulunca kaçırmaman lazım. Lakin Salih ilk 11 oynamak istiyordu diye biliyorum.
Yok öyle bişey hocam, bjk maç boyu oyunu elinde tuttu. Fb anlık parlamalar harici maçta yok

ilk yarıda fb üstünlük falan kurmadı yaw gol kaçıran bjkydi yine oyun olarak da üstünlük onlardaydı çok ezici olmasa da
İlk yarıda bir Kante gerçeği vardı demek istediğim hocam. Zaten onunda pili 50 dakika civarı bitti ondan sonra Fb tamamen sahadan silindi. Bir de üstüne Lukaku'yu sokunca hiç bir şey yapamadılar. Talisca yerine Lukaku tercihi şu an çok kötü duruyor. Lukaku çok kötü halde.

İlk yarıda bir Kante gerçeği vardı demek istediğim hocam. Zaten onunda pili 50 dakika civarı bitti ondan sonra Fb tamamen sahadan silindi. Bir de üstüne Lukaku'yu sokunca hiç bir şey yapamadılar. Talisca yerine Lukaku tercihi şu an çok kötü duruyor. Lukaku çok kötü halde.
kante çok iyiydi ona itiraz yok ama üstünlük yok idi onu demeye çalıştım

1788636021939.webp

1788636072134.webp

sağda solda soran olursa iskender fb transferlerinin %90ını övüyo falan dersiniz

Salih Ozcan ve Zeki Celik'i alıp, Singo (kiralık) ve Sallai'yi göndersen, Zeki'nin arkasına yedek 23 yas alti alsan, 2 tane yabancı kontenjanı açardın. Sarr ve Osimhen'e yedek tecrübeli bir forvet alırdın.
Sallai’yi çok beğenmem yine de 50 maç oynadığı için saygı duyuyorum ve böyle adamlardan vazgeçmek bana riskli geliyor.

fbde kante guenduzi cidden iyi ortada ama onun disinda eslik eden yok.. Bjkde en dikkat cekici sey herifler istekli isirarak oynuyor . Dun mesela bizde Sane Baris gibi heriflerde bu arzuyu goremiyorsun 20 yasindaki Batrakovda bile var o istek..

Osimhen

Leao. Batrakov Yunus
Sara - Toreira
Jakobs Lemina. Davinson. Sallai
U.can

Su an top oynamaya istekli olanlar bunlar bunun ustunden yurumeliyiz..Bitshuabi biraz stopere benziyorsa zor maclarda Leminayi orta sahada gormek iyi olur

trozzard gelmedi diye ağalamağa gerek yok daha iyisi geldi bize ortasaha ve stoper lazımdı şimdilik stoper daha ağır basıyor

İç kaos yaşayıp takımı aşağı çekmezsek laylaylom şampiyon oluruz. Jk biraz tehlikeli duruyor ama şu an fizi olarak çok iyiler hep böyle giderler mi görmek lazım

Geri
Üst Alt