Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.589
- 15.842
- 1.548
poci poci sentar poci poci sentarrrrr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb mağlubiyeti ile bu akşam tam da şöyle olduk:yav izlemiyor zaten söyledim bunu da geçen.İtalya ligi falan izliyor olma ihtimali yok arada pl izleyen bir adam işte , bu işten kazandığı tüm para haram valla.Adam leaoyu kendine oynayan bir herif sanıyor , lukakuyu hala 2 sene önceki hali sanıyor filan böyle bir adam maç izliyor olabilir mi

aldıkları her oyuncu 30+, her oyuncu sakatlığa yatkın.Yalan yok bu sene fb namağlup şampi olur demiştim
yine de çok sevinme, 17 maç fazlasıyla 51 puan öndeler.veli abi aylarca fbnin 54 yabancılı kadrosunu yalayan şabanlara söyledik bi eylülü bekleyin bunlar boku yiyecek diye

inş hiç toplayamazBen geldigi gun bu fizikle son sakatligi asamaz dedim ki su ana kadar oyle gidiyor..Fizik olarak inanilmaz guclu ama topu kontrol edemiyor eskisi gibi..
Ama bu herif saglam gelse yasina ragmen Dzeko benzeri bir katki yapabilirdi ..

Daha bu takıma Mert Hakan gelecek bide, abov.Lukaku simdiden gecen seneki süresini gecmis. Kral ligi kıracak gibi gorunuyor.
Araplar dalan bir yere saplarlar bunu. Üstü senin de 60 bile getirir menajerler yeter ki paranın kokusunu alsınlar. Kara parayı bir şekilde dolaşıma sokmak isteyen binlerce hurdacı var futbolda. Böyle fırsatlar lazım sadece onlar için.Ne 40 milyonu dalga mı geçiyon yaw![]()
37 yaşında bu sprint ne yaw
çorum alsa ilk 5 yaparmış ha tam kontra topçusu
zırvadan başka bir şey değil ikisi deOkan Buruk "Elit yabancı genç oyuncular 70-80 milyon euro" (16/6/2026)
Aziz Yıldırım: "U23 oyuncu yok, kimse vermiyor.. Piyasa öyle bir hale gelmiş ki 50-60 milyonlardan başlıyor bonservis. O parayı verip alsak oyuncuyu parayı kim ödeyecek? Taraftar ödüyor, yazık değil mi onlara?" (05/09/2026)
5+0+3'den sonraki en salakça yabancı sınırı olabilir bu kural. Bu ülkeye kaliteli genç mi geliyorda yabancıyı gençlerle sinirliyorsun.Okan Buruk "Elit yabancı genç oyuncular 70-80 milyon euro" (16/6/2026)
Aziz Yıldırım: "U23 oyuncu yok, kimse vermiyor.. Piyasa öyle bir hale gelmiş ki 50-60 milyonlardan başlıyor bonservis. O parayı verip alsak oyuncuyu parayı kim ödeyecek? Taraftar ödüyor, yazık değil mi onlara?" (05/09/2026)
Milet olarak plansız, tembel ve hazırcı olduğumuz için bu söylemler normal. Sınavdan bi önceki gece sınava çalışan milletizzırvadan başka bir şey değil ikisi de
20-30a 22-23 yaşında topçu bulamıyorsanız o sizin yetersizliğinizdir
İyi ki almışız iyi denk geldiBatrakov 25m euro