GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Elvada Oyuncağım....

1788555727816.webp

Wolfsburg küme düşmüş

Sane takıma geçen seneden beri çok zarar veriyor. Toplasan 5 tane iyi maçı var. Millet hemen her maç sövüyor 2 gün sonra bizim sane miz var vay be diyip kadrolara yazıyor. .Mümkünse devre arası şutlanmalı.

Torreira'ya sosyal medya analizcilerinin gazıyla çok fazla yüklenildi..Adam bizim 4 senelik dominasyonumuzun en önemli ismi.Liverpool deplasmanında oynar 3 gün sonra gider Samsun'da da oynar.Maç seçmez.Özellikle ligde seri yapmak için böyle istikrarlı adamlar şart..Tabii ki Avrupa'daki çok daha iyisini bulursun belki Avrupa'daki vitrin maçlarında çok çok iyi performans verir sonra ligde bir bakarsın 3 maç yok. Torreira'nın kıymetini bilmemiz lazım..

Abdülkerim bitik halde maalesef...Yani buradan nasıl toparlar bilmiyorum..Yerine u23 ten nispeten oturaklı bir adam almayarak büyük hata yaptık

Maalesef bu savunma hattıyla maalesef ş.liginde belki aek deplasmanında puan alırız ama onun dışında çok zor..Ki daha bunun cezalısı,sakatı olacak..

Eylül’de bombaları paylayacağız, plansızlık bizim planımız, son gün fiyatlar dip yapacak.

Gs taraftarı her zamanki gibi futboldan çok anlıyor. Çöpe bakın çöpe

Ben transfer haberleri çıktığı zaman da söylemiştim

Bence gelirse her türlü katkı alacağımız bir isimdi

Ama bahsedilen bonservis paraları kesinlikle verilemezdi

Yani ahım şahım başarısı olmayan 28 yaşında yedek golcü olarak gelecek biri için 30 milyon bonservis verelim diyen varsa bir şey diyemem tabi

Ama bence etmezdi

O yüzden alınmamasını anlayabilirim

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahanın göbeği o çok boş bırakıyoruz. Biri kalmalı orda
Apo zaten belini zor döndürüyor birde orası boş kalamaz
iki orta saha da skor yapınca göze batmadı ama var böyle bir sıkıntı. rakip kaç kez rahat hücuma kalktı sayamadım
sadece stoper meselesi değil bu
ayarları oturtmak lazım bir şekilde.

Lan zaten kısıtlı orta saha var gidip milli takıma çağırıyorlar gelde sinirlenme.

Geri
Üst Alt