GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Orta sahanın göbeği o çok boş bırakıyoruz. Biri kalmalı orda
Apo zaten belini zor döndürüyor birde orası boş kalamaz
Sara Torreira orta sahası Ziraat kupası maçları icin bile yumuşak kalır. Ugochukwu bu macta ikinci yari gol resmen geliyorum derken 55. dakika civarı oyuna girmediyse neden alindi ? Hoca bunu açıklamak zorunda, madem o kadar kötüyse kadroya hiç almasın o zaman.

Selamünaleyküm, yine döndük buraya he , İlkay Kaan şutlayıp eldeki ortasahalar kalitesinde bi tane daha alsak kafa ne rahat olacaktı

Sivrisinek ısırsa 1 ay sahalardan uzak kalan sağ bekimiz varken Sallai keşke gitseydi demek de ne bileyim :D

Neyse ne koyduk ya alayına, hevesleri kursaklarında kalmıştır. Hakeme de koyduk.
Torreira'nın golü de gerçekten enfesto idi.

Singo’yu satıp Lucumi ve Vinicius Tobias alabilseydik harika olacakmış neyse artık olan oldu

Takımın ideal hücum hattı artık netleşti bence
Osimhen
Leao Batrakov Yunus

Bu 4lü ile açamayacağın rakip yok ligde

Pozisyonlar kesin ofsayt mı değil mi, vs bilmiyorum ama ben o kadar da büyük bir bariz operasyon olduğuna dair kesin kanıt göremiyorum... Ben de şüpheliyim çizgiler doğru oyuncudan mı çekildi falan ama sadece şüpheyle de ağır iddiada bulunamam...

1. Mesela 1-2 yukarıdaki yorum; neden iptal edilen golde 5dk sürdü de Leao'nun penaltıyla sonuçlanan atağında ofsayt çarçabuk tespit edildi... E birinde oyuncular dipdibe... Daha önce söylendi ki böyle pozisyonlarda kalabalık içinde oyuncular birbirine çok yakınsa üç boyutlu yarı otomatik sistem bazen oyuncuları birbirinden tam ayıramadığı için diğer kameralardan falan tekrar tekrar deniyorlar... Hakem de Abdülkerim'e falan onu anlatıyordu beklerken... En sonunda fark etmişsinizdir ki çizgi çok ters taraftaki bir kameranın görüntüsünden alınan 3d modelle çizildi... Deneyip deneyip o kameradan çizilebilmiş demek ki... Oyuncular birbirinden uzaksa daha çabuk hallediliyor 3d görsel ve çizgi... Leao'nun ofsaytında da gayet arası açık oyuncuların... Süre farkındaki sebep bu olabilir gayet. Tabi yine bu işler bu kadar uzun sürmemeli ama istisna pozisyonlarda doğruyu bulmak adına bazen olabiliyor (dünya kupasında da oldu birkaç pozisyonda mesela) ve söylediğim gerekçeler bu istisna pozisyonda sürecin uzamasına neden olmuş olabilir...

2. Evet iptal edilen golde görebildiğimiz açıdan sanki yakındaki Başakşehirli oyuncu daha geride duruyor ama kesin bilebilir miyiz? Hayır... Yani zaten o açılardan kesin bilemeyeceğimiz için ofsayt çizgisini çiziyoruz... nasıl biri hücumcu biri savunmacı olunca emin olamıyorsak, iki savunmacı arasında da hangisi geride (özellikle bir de omuz, diz, baş gibi uzuvları) emin olmamız imkansız. O yüzden BELKİ DE doğru oyuncudan çizmişlerdir çizgiyi... Tam çizgiden bir kamera olmadığı sürece kesin yorum yapmak ve "bariz golümüz yendi" demek mümkün değil... Belki başka açılar görürsek biraz daha iyi fikir sahibi olabiliriz...

3. Verilen penaltı bence yoruma açık... Sallai önce hafif çekiyor, ben o çekmeye penaltı vermem, hakem de ona vermedi zaten ama sonra kolu biraz açılıp yüzüne geliyor mu? bence geliyor... Rakibin abartmasından falan bağımsız elin yüze geldiği bir temas var... Biraz hafif ve kolay diyenler de haksız sayılmaz ama açık bir el yüze gelince penaltı verilmesi de bana çok fahiş bir hata gibi gelmiyor... VAR da zaten karışamaz buna...

Kısacası o kadar da büyük hakem isyanlık bir maç olduğunu düşünmüyorum. Tabi eğer çizginin yanlış oyuncudan çekildiğini ispat edecek açılar vs bulamıyorsak...

PSGye yine döşemişler , Lig sonuncusu, dedik keşke ilk maçımız PSG olsaydı, toparlayıp gelecekler

Torreira'nın golünde Barış pozisyonun içindekilerden biri olmasına rağmen neden sevinmeyip arkasını dönüp gidiyor?

Geri
Üst Alt