GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Bu sezon sampiyon olamazsak direkt erken secime gidilmeli , yönetimide tejnik ekibide miladini doldurdu artik

Ligde rakipler kadro olarak az cok güclendiler biz ise yerimizde saydik ve dogal olarak ayni oyuncular bir sene daha yaslandilar

Bundan dolayi bu sezon icin bir beklentim yoktu ama dün oynadigimiz oyun dan sonra ben yine sampiyon olacagimizi düsünüyorum

Osimhen ve lemina gibi fizik kaliteleri cok yüksek olan iki oyuncu yoktu ama buna ragmen oyunun kontrolu tamamen bizdeydi kaleye yaklastirmadik rakibi

Elestiriler herzaman oldu olacak da,dogru elestiriler de var bos konusanlar da var

Milli araya kendimizi iyi bir sekilde atarsak tam kadro ve özgüven ile yine iyi isler yapacagiz büyük ihtimal

Buna cl de dahil

Aşkım öyle değil çocukken ben bisikletten düştüm gibi nöbet
18130.jpg

Ligde rakipler kadro olarak az cok güclendiler biz ise yerimizde saydik ve dogal olarak ayni oyuncular bir sene daha yaslandilar

Bundan dolayi bu sezon icin bir beklentim yoktu ama dün oynadigimiz oyun dan sonra ben yine sampiyon olacagimizi düsünüyorum

Osimhen ve lemina gibi fizik kaliteleri cok yüksek olan iki oyuncu yoktu ama buna ragmen oyunun kontrolu tamamen bizdeydi kaleye yaklastirmadik rakibi

Elestiriler herzaman oldu olacak da,dogru elestiriler de var bos konusanlar da var

Milli araya kendimizi iyi bir sekilde atarsak tam kadro ve özgüven ile yine iyi isler yapacagiz büyük ihtimal

Buna cl de dahil

En zor maç önümüzdeki maç ve Osimhen ile Lemina oynamazsa Trabzonspor maçı.

En az CL maçı kadar zor bu ikisi.

Devre arasına kadar kendimizi atıp 1-2 mevkide güncelleme şart.

Singo ve Nhaga yerine olabilir gerekirse. Olmazsa da sağlam yerli Can Uzun, Hakan Çalhahoğlu gibi.

Buna cl de dahil
Bir de bir şey soracağım biz geçen sene CL'de başarısız mı olduk? CL'de son 16'ya ben mi başarı olarak bakıyordum aslında başarısızlık mıydı?

Sporting Lisbon Galatasaray karşısında esaöesi okunacak bir takım mı Allah aşkına ama adamlar son birkaç senedir çok iyi örgütlenip çakı gibi takım kurmuşlar

İkinci yarı da eze eze yendiler, kimse de şaşırmadı beklenen sonuçtu zaten

Dursun’un takımı bu işte..

Feyenord Stutgart Aston Villa ve Lille maçlarına mutlak 3 puan hedefiyle çıkmamız lazım. Açıkçası Lille deplasmanından 3 puan hiç olası görünmüyor ama şart. Ordan 1 puan alsak Aston maçı mutlaka 3 puan olmalı. Zor açıkçası çok zor.

Feyenoord -3 Puan
Stuttgart - 3 Puan
Aston Villa -1 Puan
Barcelona- 0 Puan

Lille (D)- 1 Puan
PSG (D)- 0 Puan
AEK (D) - 3 Puan

11 puan yeterli olur.

10 puan averaja kalır bu sene barem yüksek olacak belli.

PSG ve Barcelona varken Averaj ile çıkma şansımız yok pek. O yüzden böyle olmalı.

Feyenoord -3 Puan
Stuttgart - 3 Puan
Aston Villa -1 Puan
Barcelona- 0 Puan

Lille (D)- 1 Puan
PSG (D)- 0 Puan
AEK (D) - 3 Puan

11 puan yeterli olur.

10 puan averaja kalır bu sene barem yüksek olacak belli.

PSG ve Barcelona varken Averaj ile çıkma şansımız yok pek. O yüzden böyle olmalı.
zaten bu bu kadar masrafa vs direkt olarak olması gereken , hani ekstra bir işe vs gerek de yok sadece almamız gereken puanları bile alsak yeterli.Normalde ben lille falan da yenerim diye beklerim ama almamız gereken maçları alsak bile yeterli gayet

Geri
Üst Alt