- 5 Eylül 2014
- 87.272
- 74.058
- 4.513
kaptanlık buna göre mi seçilirgeçen sene kötüydü dostum şimdi iyi
allahtan sadece klavyen var ki senin gibileri türkiye futbolunda görmüyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaptanlık buna göre mi seçilirgeçen sene kötüydü dostum şimdi iyi
ben iyi oynadığı için kaptan olsun demedimki adamda liderlik vasfı var kaptan olabilirkaptanlık buna göre mi seçilir
allahtan sadece klavyen var ki senin gibileri türkiye futbolunda görmüyoruz
ben iyi oynadığı için kaptan olsun demedimki adamda liderlik vasfı var kaptan olabilir
İceride Stuttgart Feyenoord deplasmanda Aek kesin yenmemiz lazim.Normal sartlarda yenmemiz gereken en muhtemel 3 takim.Diger maclarda Aston Villa Ve Barcelona maclarindan ne cikaracaz orasi onemli.Psg maci onlarin garantilerse puan alabilecegimiz bir mac gibi duruyor umutsuz olmamak lazimİçerde 6-7 dışarda 4 puan
İlk 24ün tek şifresi
Son 4 yılda oynadığımız deplasman maçlarına bakıyorum. Az Alkmar , Sparta Prag, Juventus, Liverpool, Monaco, City, Frankfurt, Adını unuttuğum birkaç tane köy takımı ( gerçekten bir köy büyüklüğünde yerlerdi abartı değil yani) ve son olarak sporting. Kör göze parmak sokarcasına kendini gösteren tek şey çok gol yiyoruz, iyi savunma yapamıyoruz, deplasmana uygun bir futbol geliştiremiyoruz.
Okan Buruk Avrupa'da deplasmana uygun bir futbol gelistiremedigi, deplasmanda iyi savunma kurgusu oluşturmadığı müddetçe Avrupa'da başarı bize haram. Evimizdeki baskı oyununu beğeniyorum, o konuda çok iyiyiz , taraftarla birlikte sonuçta alıyoruz ama deplasman oyunu büyük problem.
Barca macinda alinacak 1 puan benim icin 3 puan degerinde 3 puan alirsak guruptan da cikariz ama direk 0 demek de dogru degil zaten bizim sampiyonlar liginde iyi basladigimiz bir sene yok.Onemli olan nasil reaksiyon verecegimiz.Barcelona bu arada defansif zaafiyetleri olan bir takim taraftar baskisiyla cok net pozisyonlar buluruz cunku onde oynamayi cok seviyorlar.Tabi Leao ve Osimhen ikiside o macta oynamali.Psg Barca 0 desek
Lille ve AEK maçlarından 4 puan şart oldu zira icerideki maçlar da keklik değil