GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Bu rakiplerde ilk 24 beklemek sacmalikti zaten. Dün hakem olmasaydi bir puan belki dedirtirdi

İçerde 6-7 dışarda 4 puan

İlk 24ün tek şifresi
İceride Stuttgart Feyenoord deplasmanda Aek kesin yenmemiz lazim.Normal sartlarda yenmemiz gereken en muhtemel 3 takim.Diger maclarda Aston Villa Ve Barcelona maclarindan ne cikaracaz orasi onemli.Psg maci onlarin garantilerse puan alabilecegimiz bir mac gibi duruyor umutsuz olmamak lazim

Son 4 yılda oynadığımız deplasman maçlarına bakıyorum. Az Alkmar , Sparta Prag, Juventus, Liverpool, Monaco, City, Frankfurt, Adını unuttuğum birkaç tane köy takımı ( gerçekten bir köy büyüklüğünde yerlerdi abartı değil yani) ve son olarak sporting. Kör göze parmak sokarcasına kendini gösteren tek şey çok gol yiyoruz, iyi savunma yapamıyoruz, deplasmana uygun bir futbol geliştiremiyoruz.

Okan Buruk Avrupa'da deplasmana uygun bir futbol gelistiremedigi, deplasmanda iyi savunma kurgusu oluşturmadığı müddetçe Avrupa'da başarı bize haram. Evimizdeki baskı oyununu beğeniyorum, o konuda çok iyiyiz , taraftarla birlikte sonuçta alıyoruz ama deplasman oyunu büyük problem.
1789036763203.webp

Deplasmandaki tüm maçlarımız, yarısı bizim seviyemizin,kadromuzun altında ve bu 20 maçın 18in gol yemişiz,ve 20 maçın 15inde en az 2 gol yemişiz ve maç başı ort 2.25 gol yemişiz

takımda sakatlanmaması gereken üç topçu var osimhen davinson torreria bunlar dışındakilerin hepsinin yeri dolar

Dun ilk yari ben oyunumuzu begendim.Yedigimiz basit gol bile defansif zaafiyetlerimizin oldugunu gosteriyor.Sallai her ne kadar iyi niyetle mucadele etse de en fazla super lig sag beki olur.Bitshuai oynamayacaksa neden alindi.Sonradan bile oyuna alinmiyor.Takimda degisim olmasi gerektigini soyledik basta Abdulkerim Kaan Ayhan İlkay Gundogan Yabancilarda Singo zaten bu saatten sonra mutlaka gitmeli Sallai Lemina da gitmesi gereken oyunculardi.Batrakov konusunda sabirli olmak gerekiyor.Dun iyi mucadele edip iyi oynadi.10 numaradan gol ve asist beklendiginin farkindayim ama Mertens geldiginde 35 yasindaydi kendisinden isteneli verecektir zamanla.Leao ise yuruyerek adam gecen bir oyuncu acikcasi Osimhen ve Leao yu birlikte izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Son düzenleme:
Şu ana kadar 5 resmi maç oynadık.
Yunus+Sane+BAY'ın toplam skor katkısı 1 (bir)
Yoğunlaşılması ve hatta neşter vurulması gereken yer ve durum burası.
Leao'nun kesinlikle entegre olması gerekiyor ve Batrakov'un en azından skorun bir ucundan tutması gerekiyor.
Aksi halde işimiz çok zor.

Kadro SL ligi icin kurulmadi 5 sene ust uste sampiyonluk icin kuruldu

beklentilerinize ona gore ayarlayin

Psg Barca 0 desek
Lille ve AEK maçlarından 4 puan şart oldu zira icerideki maçlar da keklik değil
Barca macinda alinacak 1 puan benim icin 3 puan degerinde 3 puan alirsak guruptan da cikariz ama direk 0 demek de dogru degil zaten bizim sampiyonlar liginde iyi basladigimiz bir sene yok.Onemli olan nasil reaksiyon verecegimiz.Barcelona bu arada defansif zaafiyetleri olan bir takim taraftar baskisiyla cok net pozisyonlar buluruz cunku onde oynamayi cok seviyorlar.Tabi Leao ve Osimhen ikiside o macta oynamali.

Bizim gerçekten transfer konusunda bir yapılanma ihtiyacımız var. Bu sene neredeyse 80 milyon euro bonservis ödedik takımda net oynatabileceğin bir tek Leao var orda o olmasa Barış oynayabilir zaten. Ama net 10 no, net Lemina yerine oynayacak defanstan top çıkaracak 6 no, net sol stoper ve Osimhen olmadığında Barış'ı forvet oynatmak zorunda kalmayacağın bir forvet yedeği almamışsın. O zaman bu 80 milyonu neye harcadın arkadaş sen. Gerçekten anlamıyorum neyi arıyoruz biz de olmuyor. Torreira 6 milyona alındı çok yüksek bir bonservis ödenmedi ha keza Lemina da öyle, Davinson Sanchez 9 milyon. Tamam piyasa arttı da bir zahmet 80 milyona 3 as bir kaliteli yedek al bu kadar mı plansızsın.

Geri
Üst Alt