GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

isteyen istediğini düşünsün

Lille - 1 ya da 3 (sportingden iyi takım değil bence)
Aston - 1 ya da 3 (final niteliğinde)
Feyenoord - 3
Stuttgart - 3 (göründüğünden zor)
AEK -3

11-15 puan toplayamazsak başarısız sayarım bu kadar yatırıma ya da harcanan paraya karşılık.
Lig zaten şampiyonluk dışı ciddi başarısızlık bana göre.
Zaten Sporting'den hedefleyip alamadığın 1 puanı başka bir maçtan ikame etmek zorundasın.

Feyenoord, Stuttgart, AEK, Lille maçına koşulsuz şartsız galibiyet için çıkılmalı. Aksi takdirde zaten Şampiyonlar Ligi'nde ne işimiz var.
Bu maçın ikamesi olarak da Aston Villa'yı görüyorum.
Barca - PSG maçları da alınan puan sevindirir, kaybedilen puanlar yıkmaz türü maçlar.

13 puan çok ideal ve başarılabilir bir hedef.

Valla senin dediğin şekilde pape gueye falan onlar ilk 8 kadrosu olurdu , suanki kadro 16 için hayli hayli yeterli hatta artıyor bile
Son 16 yine yapabilir bu oyuncu grubu yani kadromuz kotu demek istemedim. Ancak oyunsal anlamda o isigi vermiyor zaten hocanin deplasman karnesi ortada.

Yonetim ise Leao haric o vizyonu gostermedi transferde, yani CL'de ceyrek final yapalim demesini iyi biliyorlar ama bu sadece iyi hucum oyuncular transfer etmekle olmaz.

Sol stoper, sol kanat, 10 numara ve yedek forvet lazimdi.

4 nokta atis transfer.

Bu kadar mi zordu yahu.

CL‘i yine ilk mactan cöpe attik.

Dün Osimhensiz 45 dakikadaki oyun gayet yeterliydi ayağımıza 1-2 fırsat daha geldi bizim sorunumuz savunamamak son 5 maçta 9 gol yedik geçen seneyle beraber her maç ortalama 2 gol yemeye doğru gidiyoruz.

Normalde iyi oynadığımız maçlarda güçlü bir defansif anlayış oluyordu az pozisyon verip 1 tane atsak bile kazanabiliyorduk dün mesela gol attık ama 2'nci golü bulmadan 1 puan alamayacağız kabak gibi ortadaydı bu sorunu çözmemiz lazım bu kadar gol yiyerek ataklar savuşturulmaz.

Net pozisyon olup yesek insan üzülmeyecek son dönemdeki bütün goller böyle geçen başakşehir maçı 3-2 öne geçmişiz 10 kişi rakipten yine saçma sapan gol yiyorduk direkten döndü.

torerria dün yine iki kişilik oynadı artık bu adam yorulduğunda yanına nhaga ve ugucukuyu atacaksın sürekli pres oyunu oynayacaksan adamları 85te oyuna atmanın manası ne

torerria dün yine iki kişilik oynadı artık bu adam yorulduğunda yanına nhaga ve ugucukuyu atacaksın sürekli pres oyunu oynayacaksan adamları 85te oyuna atmanın manası ne
İşte hocada ezberini bozmuyor artık kafa yapısı olarak 60'dan önce oyuncu değişmez kuralı kalkmalı 45-55 arası sinyal varken değişiklik yapmadık 3-1 oldu sonrasında yapıyoruz sonra neden bu direnç düşüyor deniyor giren adam nasıl motive kalacak ki 3-1'de giriyor direk maç bitmiş oluyor.

O da iyi değil ki fenerde patır patır dökülüyor açık alanda patates oluyor.
Öyle olsa bile stoper herif. Yerinde oynayacakti.

Bizim takim dün çorba gibiydik. Uyuz oluyorum oyuncular yerinde oynamayinca.

Sallai mesela bisey demek istemioyrum elinden geleni yapiyor ama sag bek degil. Sonra hata yapinca insanlar kiziyor ister istemez.

Gidip Bitshiabu‘yu aldin, Leipzigte kac maca cikmis. Bugün Leipzig‘le oynasak herifler bizi ezer ama adam dün bile oynamadi. Ne diye aldin o zaman?

Kaan ne diye hala kadroda? Kadro sisik ama oynayacak topcu yok.

Kazimcan niye oynamiyor kanatta? Sané‘den hala ne medet umuyorsun

Son 16 yine yapabilir bu oyuncu grubu yani kadromuz kotu demek istemedim. Ancak oyunsal anlamda o isigi vermiyor zaten hocanin deplasman karnesi ortada.

Yonetim ise Leao haric o vizyonu gostermedi transferde, yani CL'de ceyrek final yapalim demesini iyi biliyorlar ama bu sadece iyi hucum oyuncular transfer etmekle olmaz.
Abi yok valla bu hoca ile olmaz hani gueye,veiga bilmem ne alsak zaten kadro yine kendi kendine oynamış oluyor.Bak 4-5 tane net adamını gönderen sporting ona rağmen oynayıp yeniyor seni yani.Bizde 2 adam olmasın kaleye bile gidemeyiz , hani bu transferden ziyade artık daha farklı bir şey.Yonetim de yapması gerekeni yapmadı ona katılıyorum ama bu kadronun bile hakkı bu değil

şu takımın başında 2001 lucescusu olsa ilk 10da yer alır şu kadro.. yerel ligde şu lüks kadro ile şampiyon olmak müthiş bir iş mi? sürekli pahalı transferler yapıp elindekileri bedava hatta üstüne para ödeyerek salıyorsun..

Batrakov‘un Nhaga‘dan ne artisi var?

Veya nhaga‘nin sara‘dan ne eksigi var

Torreira - nhaga - batrakov oynamali bundan sonra

Baris ve sané de bir süre yedek otursun

Bu sezon sampiyon olsakda olmasakta komple teknik ekip degismeli takimin yarisi da keza öyle. Yoksa yine büyük cöküz basliyacaktir.

Yunus GS‘nin evladi tamam ama kaptan olamaz. Kaptanlik vasiflari yok.

Dün Sanchez ya da Torreira kaptan olmaliydi

Burada bile yetersiz ve yanlis tercihler yapiliyor

Geri
Üst Alt