GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

işimiz baya zor ya, ilk 24 bareminin 9 puana falan düşmesi lazım

lille ve aek deplerinden 4 puan almamız şart

içerde barca maçı hariç 3 maçtan 9 almamız imkansız. içerde 6 dışarda 4 alsak kafi olur heralde
Imkansiz degil ancak bu kirilgan yapimiz ile cok zor dedigin gibi. 9 puan alip gecen sezon cikan Benfica olmustu galiba, o yuzden 10 puani almak lazim en kotu bunun icinde Barca macini saymazsak, diger icerdeki maclarin hepsini kazanmamiz gerekiyor ve bir deplasman macindan da puanla donmemiz gerekiyor. Ya da senin hesabinla 6+4 gibi birsey olmasi lazim.

2 ic saha galibiyeti, bir beraberlik mesela 7 puan eder.

Bir de 2 deplasmandan 4 cikarsak aslinda 11 puan almali bu takim normalde.

Not: bu dedigim ancak Osimhen olursa olur, onsuz 9 puan bile alamaz bu takim.

Imkansiz degil ancak bu kirilgan yapimiz ile cok zor dedigin gibi. 9 puan alip gecen sezon cikan Benfica olmustu galiba, o yuzden 10 puani almak lazim en kotu bunun icinde Barca macini saymazsak, diger icerdeki maclarin hepsini kazanmamiz gerekiyor ve bir deplasman macindan da puanla donmemiz gerekiyor. Ya da senin hesabinla 6+4 gibi birsey olmasi lazim.

Feyenord Stuttgart AEK 9 puan alacaksin. Aston villada haklanabilir sahamızda. Lilleden 1 puan almaliyiz. Deplasman olduğu için beklentim yok.

İçerde illa sürpriz bir kayıp yapıyoruz ya, o 3 maçı kazanırsak çok şaşırırım cidden, 6-7 puana çok okeyim

dünyanın en iyi 3-4 takımından 2si geldi anasını satayım 1. torbadan, içerde inter falan gelseydi keşke

Okan geldiğinden beri on elemelerdeki dandik takimlar haric depte kazandigimiz tek mac ajax maciymis. Bes seneden bahsediyoruz. Son 8 macin da 7si yenilgi. Bir insan biz bir yerde yanlış yapıyoruz, yanlış oyun oynuyoruz demez mi. Bu kadar kalın kafalı, bu kadar tembel olunur mu. Biktik arkadas.

Okan geldiğinden beri on elemelerdeki dandik takimlar haric depte kazandigimiz tek mac ajax maciymis. Bes seneden bahsediyoruz. Son 8 macin da 7si yenilgi. Bir insan biz bir yerde yanlış yapıyoruz, yanlış oyun oynuyoruz demez mi. Bu kadar kalın kafalı, bu kadar tembel olunur mu. Biktik arkadas.
United'i da yendik ya Old Trafford'da.

isteyen istediğini düşünsün

Lille - 1 ya da 3 (sportingden iyi takım değil bence)
Aston - 1 ya da 3 (final niteliğinde)
Feyenoord - 3
Stuttgart - 3 (göründüğünden zor)
AEK -3

11-15 puan toplayamazsak başarısız sayarım bu kadar yatırıma ya da harcanan paraya karşılık.
Lig zaten şampiyonluk dışı ciddi başarısızlık bana göre.

Ne zamanki oyun dusuncemizi degistiririz Avrupada basarili oluruz.Ugurcan defanstan oyun kurulsun diye Davinsona Erene Jakopsa veriyor onlar da geri Ugurcana veriyor o zaman defansta oyun kuramiyorsun demektir skoru korumak da boyle birsey degil.1 puana raziysan bile oncelikle dengeli oyun oynarsin gecmiste iyi oynadigimiz Manchester deplasmani Bayern deplasmani Ajax deplasmani bu maclarda sabirli ve dengeli oynadigin icin kazandin ya da iyi oynadin.Geri pasla oyun sogutmayla zaman gecmez ayrica beceremiyoruz da.Okan Buruk Avrupa da basarili olamaz cunku cozumu sadece oyuncularda ariyor yenik duruma dusup mac cevirmek icin hamle yapamiyor.Fatih hoca mesela iddia ediyorum dun yenilmezdi.1.si rakipten iyi oynadigimiz zaman cesur davranir onde basardi 2.si yenik duruma dusse bile takimimiz oyundan kopmazdi.Biz yenik duruma dusunce sanki dunyanin sonu gelmis gibi davraniyoruz.

Analize katiliyorum ancak takim yasli denmis, neresi yasli ya?

Ugurcan bir kaleci, onun icin 30 yas normal. Dunku 11:

Sallai 29
Sanchez 30
Jakobs 27
Eren 26
Torreira 30
Sara 27
Yunus 26
Batrakov 21
Baris 26
Sane 30
burada olmayan en önemli 2 oyuncumuz da 27 yaşında

yaş konusunda bi problemimiz yok bence

Sallai 29
Sanchez 30
Jakobs 27
Eren 26
Torreira 30
Sara 27
Yunus 26
Batrakov 21
Baris 26
Sane 30
kadro yaşlı değil, o yüzden durmuyoruz. biz aktif dinlenmeyi bilmiyoruz, hoca toplu oyunlarda eksik malesef 4 senedir1 gram ilerleme yok. hiçbir takım ilk yarıda oynadığımızı 90 dk oynamıyor, 20 dk civarı idare ederek soğutarak geçiyorlar maçları

Ugucukwuyu kullanmak lazım dün girdikten sonra güzeldi adam düzenli oynasa orta sahaya hareket getirecek belli dünkü maç kötü olduğumuzu düşünmüyorum hakemin kararları fecaar kötüydü penaltı çok adiceydi ha bu demek değil ki maçı hakettik oyun disiplininden çok çabuk kopuyoruz bu sorun çözülmeli geri düşünce reaksiyon göremiyoruz takımdan ayrıca Barış Sane ikilisi kızağa çekilmeli yeter artık biraz dinlensinler takıma zarar veriyorlar mental açıdan

Ligde

IMG_3405.webp

Avrupada

IMG_3406.webp

Son 4 yılda oynadığımız deplasman maçlarına bakıyorum. Az Alkmar , Sparta Prag, Juventus, Liverpool, Monaco, City, Frankfurt, Adını unuttuğum birkaç tane köy takımı ( gerçekten bir köy büyüklüğünde yerlerdi abartı değil yani) ve son olarak sporting. Kör göze parmak sokarcasına kendini gösteren tek şey çok gol yiyoruz, iyi savunma yapamıyoruz, deplasmana uygun bir futbol geliştiremiyoruz.

Okan Buruk Avrupa'da deplasmana uygun bir futbol gelistiremedigi, deplasmanda iyi savunma kurgusu oluşturmadığı müddetçe Avrupa'da başarı bize haram. Evimizdeki baskı oyununu beğeniyorum, o konuda çok iyiyiz , taraftarla birlikte sonuçta alıyoruz ama deplasman oyunu büyük problem.

Sallai 29
Sanchez 30
Jakobs 27
Eren 26
Torreira 30
Sara 27
Yunus 26
Batrakov 21
Baris 26
Sane 30
O değilde bu Eren kadar boşa koşan adam görmedim. Rakibe ya eskortluk yapiyor yada dan diye girip faul yapiyor

Geri
Üst Alt