GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Bu sallai denen arkadaş sağ bek değil, sağ açık değil, ofansif orta saha değil. Galatasaray seviye futbolcu değil habire bunu yazmaktan sıkıldım. Koşuyor diye bir futbolcu övülür mü

Maasin alakasi nedir ya?

Sen bunlara 37 milyon euro verdin bu kadar basit, biraz takimi takip et elinde telefon yok mu?

iyi tamam hadi senin yazdigin olsun

bu paraya aldigin adamlar senin isine yaramiyor ki

40 milyon gömülmüs yine bos yere

ayni paraya bir tane daha baba oyuncu alirdin

bir kisi de cikip bunun hesabini sormayacak malesef

Stoperin, orta sahan, yedek forvetin, 10 numaran eksikti. Hepsine transfer yaptın. Bir de Leao aldın. Dün stoperin, forvetin eksikti. 5 transferin aldığı süre toplam 130dk. Diğer tüm CL kulüpleri transferlerini sahaya sürüyor, verim alıyor. Bir sürü transfer yapıyorsun, CL'ye geçen seneden eksik çıkıyorsun, aklım almıyor artık.
Katılıyorum. Abdulkerim yerine Bitshabu, Lemina yerine Ogachukwu ve Osimhen'in yerine Leao ya da Deniz Gül ile başlasaydık maçta en kötü 1 puan alırdık. Ne Jacobs orijinal sol defans, ne Barış Alper orijinal forvet, ne Sallai orijinal sağ bek hepsi devşirme. Bu takımda hem Sara hem Batrakov aynı anda ilk 11 oynamaz. İkisinden biri kesilecek mecburen. Torreira-Lemina değişmez ikilisi bu takımın. Yediğimiz ilk golde Sara ve Batrakov'u iyi izleyin. Sara ceza sahası içinde topu uzaklaştırmaya çalışıp yine ceza sahası için kaldırıyor topu. Batrakov'da rakibine bırakıyor. Bu ikisinin hatası yüzünden yedik golü. Orada Lemina ya da Ogachukwu'dan biri olsa uzaklaştırırdı topu ve yemezdik o golü. İkisi de güçlü fizikli adamlar. Ne Sara, ne Batrakov sert oyuncular değil yumuşak kalıyorlar defansta

iyi tamam hadi senin yazdigin olsun

bu paraya aldigin adamlar senin isine yaramiyor ki

40 milyon gömülmüs yine bos yere

ayni paraya bir tane daha baba oyuncu alirdin

bir kisi de cikip bunun hesabini sormayacak malesef
Bir tane baba U23 soylermisin Galatasaray'dan teklif alir almaz ucaga binecek birisi ama? Yabanci kurali 10+4 bu arada.

Baba U23 olacak, ve fiyati 35 milyon eurodan fazla olmayacak.

Devre arası mutlaka sağ bek işine de bakmaları lazım Roma’daki Wesley gibi usta bir ayak lazım sağ beke

Bir tane baba U23 soylermisin Galatasaray'dan teklif alir almaz ucaga binecek birisi ama? Yabanci kurali 10+4 bu arada.

Baba U23 olacak, ve fiyati 35 milyon eurodan fazla olmayacak.

u23 niye olmak zorunda?

saneyi sutla al birini
sarayi sutla al birini

bu kadar zor olmamali bu

u23 niye olmak zorunda?

saneyi sutla al birini
sarayi sutla al birini

bu kadar zor olmamali bu
Neden U23 mi olmak zorunda? Bu elestirdigin transferlerin hepsi U23 degil mi? Kadroyu nasil yapacaksin?

Yav bazen seninle bos bosuna konustugumu fark ediyorum sonra kendime salak diyorum.

Oyle sutla deyince oyuncular kendiliginden gidiyor zaten o uzun vadeli yuksek maasli kontratlar ile cok kolaydi zaten, seni gercek dunyaya davet ediyorum.

Neden U23 mi olmak zorunda? Bu elestirdigin transferlerin hepsi U23 degil mi? Kadroyu nasil yapacaksin?

Yav bazen seninle bos bosuna konustugumu fark ediyorum sonra kendime salak diyorum.

Oyle sutla deyince oyuncular kendiliginden gidiyor zaten o uzun vadeli yuksek maasli kontratlar ile cok kolaydi zaten, seni gercek dunyaya davet ediyorum.

ölene kadar bizimle mi kalacak bu adamlar?

sözlesmleri anca bitince mi gidecekler?

madem böyle olacakti niye getirdin bu adamlari?

öyle sacma sapan seyleri savunuyorsun ki akil isi degil cidden

düzgün bir planlama ile bu saydiklarimin hicbiri zor degil

ama basimizda yönetim yok bunu uygulayacak

sen de bu sacma sapan ortami savunmaya devam et ne diyim

ölene kadar bizimle mi kalacak bu adamlar?

sözlesmleri anca bitince mi gidecekler?

madem böyle olacakti niye getirdin bu adamlari?

öyle sacma sapan seyleri savunuyorsun ki akil isi degil cidden

düzgün bir planlama ile bu saydiklarimin hicbiri zor degil

ama basimizda yönetim yok bunu uygulayacak

sen de bu sacma sapan ortami savunmaya devam et ne diyim
Bir tane baba U23 sayamadin, sonra teknik/taktik konusunda akil fikir veriyorsun.

4 senedir sanki bu yonetimi bilmiyormusun gibi bir de duzgun planlama diyorsun sen daha tuttugun takimi tanimiyorsun. Nedeyim daha?

Mertens'in boşluğunu 1.5 sene sonra 21 yaşında Rus Futbolcu ile doldurduğunu sanan yönetime güven göz yaşartıyor.

He Barış, Yunus da kötü onlar da gitsin sonra yerine kimseyi almayalım.

Son 2 transfer dönemi takımı sabotedir.

Bir tane baba U23 sayamadin, bir daha teknik/taktik konusunda akil fikir yazip sunma onumuze.

4 senedir sanki bu yonetimi bilmiyormusun gibi bir de duzgun planlama diyorsun sen daha tuttugun takimi tanimiyorsun. Nedeyim daha?

yav cidden kendinle celisiyorsun farkinda misin?

yönetimden planlama bekleme diyorsun ama u23 icin de baska adam bulamazlardi diyorsun bir de

u23 icin alacagin oyuncu isine yaramiyorsa niye getiriyorsun? az buz para degil niye harciyorsun bunu o zaman?

u23 almak zorunda degildik biz

elindeki adamlardan cikip cok daha iyilerini alabilirdin

ölene dek bizimle kalacak halleri yok bir sekilde bir cözüm bulunurdu

ama her seye ragmen de planma yapamiyorsan yönetim olarak gideceksin

bana gelip bunlari savunmayin lütfen

böyle isler yüzünden yerimizde sayiyoruz yüksek bütcemize ragmen

yav cidden kendinle celisiyorsun farkinda misin?

yönetimden planlama bekleme diyorsun ama u23 icin de baska adam bulamazlardi diyorsun bir de

u23 icin alacagin oyuncu isine yaramiyorsa niye getiriyorsun? az buz para degil niye harciyorsun bunu o zaman?

u23 almak zorunda degildik biz

elindeki adamlardan cikip cok daha iyilerini alabilirdin

ölene dek bizimle kalacak halleri yok bir sekilde bir cözüm bulunurdu

ama her sey ragmen de planma yapamiyorsan yönetim olarak gideceksin

bana gelip bunlari savunmayin lütfen

böyle isler yüzünden yerimizde sayiyoruz yüksek bütcemize ragmen
U23 neden almak zorunda degilmisik? Sen 11 oyuncu ile mi 50 maca cikacaktin yoksa yedekte Ilkay, Kaan gibiler var onlari yeterli mi goruyorsun?

Sen galiba yaz donemi hic bir sey takip etmedin yorumlarina bakinca onu net goruyorum cunku. Kim hangi paraya gelmis ondan da haberin yoktu ben soylemesem.

Yonetimi elestirmek farkli, onlar elestirilsin ancak bu yonetim 4 senedir ayni baskan tarafindan yonetiliyor ve oyuncu transferlerinde kendilerin dahil olmadigini o zaman bilmen lazim. Menajerler ile transfer calismasi yuruten bir kulupten daha fazlasini beklemek hayal ben sana bunu anlatmaya calisiyorum. Bir tane baba oyuncu getirdiler o da Leao iste, daha fazlasini istemen icin takimin as oyuncularina iyi teklif geldiginde satacaksin, oyle bir durum da olmadi zaten hoca da kimsenin gitmesini istemiyorum dedi. Gidip belese gonderecek halimiz yok herhalde Fener'in yaptigi gibi.

FM'de gonder sunu bunu desen bile yapamiyorsun bir de gercekte onu bunu gonder baskasini al diyorsun, bu da cozum olacakti.

neyse kardesim haklisin

4 senedir yönetim böyle takildigi icin bunlara devam katlanacagiz kimse cikip hesap soramaz yasak bu

Hala sorunların sadece transferle çözülebileceğine inanıyor musunuz?
-Başkanı Gs taraftarı bile saymıyor başkan olarak görmüyor
-Transferin başında olan adam transferi beceremiyor gazetecilerle pr peşinde koşuyor
-Yönetimde kimin ne sorumluluğu var belli değil
-Saha sorumlusu bile çimlerin bakımını yapmaktan aciz
-Teknik ekip ayrı fiyasko

Kusura bakmayında lig bu kadar boktan olmasa (Icardi-Osimhen effect) 4 sene başarı falan gelmezdi. Sistemden Osimhen i çıkartınca Çemişgezek Belediyespor kıvamına geliyoruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

neyse kardesim haklisin

4 senedir yönetim böyle takildigi icin bunlara devam katlanacagiz kimse cikip hesap soramaz yasak bu
Bu arada U23 olarak aldigin Batrakov, Lesley ve Bitcabu da kotu oyuncular degil. Hepsi bir yere kadar gelmis ancak daha gelismesi gereken oyuncular. Bunlari hem antrenmanda gelismeleri icin program sunacaksin hemde maclarda sure vereceksin, oyle son 10-15 dakika da degil elbet. Genc oyuncunun performansi dalgali olur, bazen iyi bazen etkisiz maclar cikarir. Bu da gayet normal bu yaslarda. Onemli olan hocanin arkalarinda durmasi ve vazgecmemesi.

Bunlari A'dan alip B'ye cikartman icin uzerinde durup calisilmasi gerek, o da teknik heyetin gorevi. O yasta bir oyuncuyu tam olmus halde alamazsin, hazir olanlar da Real ve Barca'da oynuyor zaten, Galatasaray'da degil. Once su gercegi bir kabul edin.

Daha genclere tahammulunuz yok , bu gencler niye alinmis deyince ne olmasi gerek tam olarak? 25 kislik kadroyu yap o zaman desem baska seyler anlatiyorsun. Neyse ya bosver sen iyisi ekmek arasi doner siparisi ver.

Geri
Üst Alt