- 16 Haziran 2010
- 208.269
- 161.919
- 6.838
Maasin alakasi nedir ya?ne kadar tuttu bu adamlar maas dahil yazabilir misin bana?
Sen bunlara 37 milyon euro verdin bu kadar basit, biraz takimi takip et elinde telefon yok mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maasin alakasi nedir ya?ne kadar tuttu bu adamlar maas dahil yazabilir misin bana?
Son 2 senedir buyuyen problem. Ligi alinca tum sezon ve paralar bir anda "dogru" sayiliyor.Günün sonunda 5. Şamp ilan ettiğimiz zaman ilk 24'e giremezsek bile ne TD ne yönetim düşmeyecek zaten.
Maasin alakasi nedir ya?
Sen bunlara 37 milyon euro verdin bu kadar basit, biraz takimi takip et elinde telefon yok mu?
Katılıyorum. Abdulkerim yerine Bitshabu, Lemina yerine Ogachukwu ve Osimhen'in yerine Leao ya da Deniz Gül ile başlasaydık maçta en kötü 1 puan alırdık. Ne Jacobs orijinal sol defans, ne Barış Alper orijinal forvet, ne Sallai orijinal sağ bek hepsi devşirme. Bu takımda hem Sara hem Batrakov aynı anda ilk 11 oynamaz. İkisinden biri kesilecek mecburen. Torreira-Lemina değişmez ikilisi bu takımın. Yediğimiz ilk golde Sara ve Batrakov'u iyi izleyin. Sara ceza sahası içinde topu uzaklaştırmaya çalışıp yine ceza sahası için kaldırıyor topu. Batrakov'da rakibine bırakıyor. Bu ikisinin hatası yüzünden yedik golü. Orada Lemina ya da Ogachukwu'dan biri olsa uzaklaştırırdı topu ve yemezdik o golü. İkisi de güçlü fizikli adamlar. Ne Sara, ne Batrakov sert oyuncular değil yumuşak kalıyorlar defanstaStoperin, orta sahan, yedek forvetin, 10 numaran eksikti. Hepsine transfer yaptın. Bir de Leao aldın. Dün stoperin, forvetin eksikti. 5 transferin aldığı süre toplam 130dk. Diğer tüm CL kulüpleri transferlerini sahaya sürüyor, verim alıyor. Bir sürü transfer yapıyorsun, CL'ye geçen seneden eksik çıkıyorsun, aklım almıyor artık.
Bir tane baba U23 soylermisin Galatasaray'dan teklif alir almaz ucaga binecek birisi ama? Yabanci kurali 10+4 bu arada.iyi tamam hadi senin yazdigin olsun
bu paraya aldigin adamlar senin isine yaramiyor ki
40 milyon gömülmüs yine bos yere
ayni paraya bir tane daha baba oyuncu alirdin
bir kisi de cikip bunun hesabini sormayacak malesef
Bir tane baba U23 soylermisin Galatasaray'dan teklif alir almaz ucaga binecek birisi ama? Yabanci kurali 10+4 bu arada.
Baba U23 olacak, ve fiyati 35 milyon eurodan fazla olmayacak.
Neden U23 mi olmak zorunda? Bu elestirdigin transferlerin hepsi U23 degil mi? Kadroyu nasil yapacaksin?u23 niye olmak zorunda?
saneyi sutla al birini
sarayi sutla al birini
bu kadar zor olmamali bu
Neden U23 mi olmak zorunda? Bu elestirdigin transferlerin hepsi U23 degil mi? Kadroyu nasil yapacaksin?
Yav bazen seninle bos bosuna konustugumu fark ediyorum sonra kendime salak diyorum.
Oyle sutla deyince oyuncular kendiliginden gidiyor zaten o uzun vadeli yuksek maasli kontratlar ile cok kolaydi zaten, seni gercek dunyaya davet ediyorum.
Bir tane baba U23 sayamadin, sonra teknik/taktik konusunda akil fikir veriyorsun.ölene kadar bizimle mi kalacak bu adamlar?
sözlesmleri anca bitince mi gidecekler?
madem böyle olacakti niye getirdin bu adamlari?
öyle sacma sapan seyleri savunuyorsun ki akil isi degil cidden
düzgün bir planlama ile bu saydiklarimin hicbiri zor degil
ama basimizda yönetim yok bunu uygulayacak
sen de bu sacma sapan ortami savunmaya devam et ne diyim
Bir tane baba U23 sayamadin, bir daha teknik/taktik konusunda akil fikir yazip sunma onumuze.
4 senedir sanki bu yonetimi bilmiyormusun gibi bir de duzgun planlama diyorsun sen daha tuttugun takimi tanimiyorsun. Nedeyim daha?
U23 neden almak zorunda degilmisik? Sen 11 oyuncu ile mi 50 maca cikacaktin yoksa yedekte Ilkay, Kaan gibiler var onlari yeterli mi goruyorsun?yav cidden kendinle celisiyorsun farkinda misin?
yönetimden planlama bekleme diyorsun ama u23 icin de baska adam bulamazlardi diyorsun bir de
u23 icin alacagin oyuncu isine yaramiyorsa niye getiriyorsun? az buz para degil niye harciyorsun bunu o zaman?
u23 almak zorunda degildik biz
elindeki adamlardan cikip cok daha iyilerini alabilirdin
ölene dek bizimle kalacak halleri yok bir sekilde bir cözüm bulunurdu
ama her sey ragmen de planma yapamiyorsan yönetim olarak gideceksin
bana gelip bunlari savunmayin lütfen
böyle isler yüzünden yerimizde sayiyoruz yüksek bütcemize ragmen
Bu arada U23 olarak aldigin Batrakov, Lesley ve Bitcabu da kotu oyuncular degil. Hepsi bir yere kadar gelmis ancak daha gelismesi gereken oyuncular. Bunlari hem antrenmanda gelismeleri icin program sunacaksin hemde maclarda sure vereceksin, oyle son 10-15 dakika da degil elbet. Genc oyuncunun performansi dalgali olur, bazen iyi bazen etkisiz maclar cikarir. Bu da gayet normal bu yaslarda. Onemli olan hocanin arkalarinda durmasi ve vazgecmemesi.neyse kardesim haklisin
4 senedir yönetim böyle takildigi icin bunlara devam katlanacagiz kimse cikip hesap soramaz yasak bu