GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

MR ileri tetkikleri yarın tamamlanacakmış , demekki sakatlık çokta hafif değil

Genelde zaten 1 gün bekletip çekiyorlardır hep. Umarım ciddi bir şeyleri yoktur ve CL maçında yetişirler ama zor görünüyor. En azından milli ara geliyor en kötü orada tamamen hazır olacaklar ama TS maçında da olabilirler gibi.

1788598729320.webp

Bu pozisyonda gerçekten önde olandan neden çekmediler hala anlamıyorum. Hiç ofsayt beklemiyordum.

Cunku direk operasyon cekiyorlar.Kazanmis olmamiz birsey degistirmiyor renkdas.Bugun fb kendini zorladi 293 milyon euro kadro bjk kendini zorladi 266 milyon kadro degeri ts kendini zorladi 185 milyon euro kadro degerine ulasti.Elestirdigimiz takimimiz 411 milyon euro.Bu sene Galatasaray disindaki takimlar bize ayri hazirlanacak burasi bir gercek.Sadece ofsayt degil penalti oncesi Davinsona yapilan faul var mi yok mu hic gosterilmedi Sallai nin pozisyon penalti degil.

Genelde zaten 1 gün bekletip çekiyorlardır hep. Umarım ciddi bir şeyleri yoktur ve CL maçında yetişirler ama zor görünüyor. En azından milli ara geliyor en kötü orada tamamen hazır olacaklar ama TS maçında da olabilirler gibi.

AI cevabı
Geri Dönüş Süresi: Profesyonel sporcularda tendon tutulumu ve kanama miktarına bağlı olarak sahaya dönüş süresi genellikle 4 ila 8 hafta arasında değişir. Kasın tam iyileşmeden zorlanması, sakatlığın kronikleşmesine yol açabilir

AI cevabı
Geri Dönüş Süresi: Profesyonel sporcularda tendon tutulumu ve kanama miktarına bağlı olarak sahaya dönüş süresi genellikle 4 ila 8 hafta arasında değişir. Kasın tam iyileşmeden zorlanması, sakatlığın kronikleşmesine yol açabilir
Singo için sanırım bu. Ben de artık kendisi için bir şey diyemeyeceğim, hayal kırıklığı. Ya kendisini özel bir yere gönderip komple yenileyebiliyorlarsa yapsınlar yada bu halde de sürelim sahaya. Belki vurdurunca çalışır başka diyecek bir şey kalmadı çünkü.

Singonun bu gidisle bir sonraki takimi Araplardan biri olur. En temizi oraya gitmesi bence. Orda daha yüksek maasla, arada bir oynar ve keyfine bakar.

Singo için sanırım bu. Ben de artık kendisi için bir şey diyemeyeceğim, hayal kırıklığı. Ya kendisini özel bir yere gönderip komple yenileyebiliyorlarsa yapsınlar yada bu halde de sürelim sahaya. Belki vurdurunca çalışır başka diyecek bir şey kalmadı çünkü.
Milli aradan sonra tamamen iyilesiyor mu singo 4 6 hafta sonra yani

Okan Hoca muhtemelen şöyle düşünmüştü: Adam atletik , hem sagbek oynatırım, hem stoper . Yaşı çok genç. Bir taşla iki kuş bir transferle iki bölge kapatıyorum diye düşündü. İşte kazın ayağı öyle değil. İki pozisyon için alındı , 1 pozisyon bile kapatamıyor. Galatasaray tarihinin tartışmasız en aptal en ahmak transferi Wilfried Singo.

Geri
Üst Alt