- 1 Mayıs 2018
- 58.531
- 49.291
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu pozisyonda gerçekten önde olandan neden çekmediler hala anlamıyorum. Hiç ofsayt beklemiyordum.
Bu pozisyonda gerçekten önde olandan neden çekmediler hala anlamıyorum. Hiç ofsayt beklemiyordum.
Genelde zaten 1 gün bekletip çekiyorlardır hep. Umarım ciddi bir şeyleri yoktur ve CL maçında yetişirler ama zor görünüyor. En azından milli ara geliyor en kötü orada tamamen hazır olacaklar ama TS maçında da olabilirler gibi.

Singo için sanırım bu. Ben de artık kendisi için bir şey diyemeyeceğim, hayal kırıklığı. Ya kendisini özel bir yere gönderip komple yenileyebiliyorlarsa yapsınlar yada bu halde de sürelim sahaya. Belki vurdurunca çalışır başka diyecek bir şey kalmadı çünkü.AI cevabı
Geri Dönüş Süresi: Profesyonel sporcularda tendon tutulumu ve kanama miktarına bağlı olarak sahaya dönüş süresi genellikle 4 ila 8 hafta arasında değişir. Kasın tam iyileşmeden zorlanması, sakatlığın kronikleşmesine yol açabilir
şaka maka takımda yedek sağ bek kalmadı barış oynar artık bi durum olursaSallai gitsin singo kalsın diyen gerçeklikle yakından uzaktan alakaları olmayan gslilere kıçımızla gülmüştük
Herif maça çıkmadan gitti bu kez ya![]()
. Belki vurdurunca çalışır başka diyecek bir şey kalmadı çünkü.

İyi olur barış star olmadığını hatırlar belkişaka maka takımda yedek sağ bek kalmadı barış oynar artık bi durum olursa
Milli aradan sonra tamamen iyilesiyor mu singo 4 6 hafta sonra yaniSingo için sanırım bu. Ben de artık kendisi için bir şey diyemeyeceğim, hayal kırıklığı. Ya kendisini özel bir yere gönderip komple yenileyebiliyorlarsa yapsınlar yada bu halde de sürelim sahaya. Belki vurdurunca çalışır başka diyecek bir şey kalmadı çünkü.
Tendonlara kaynak yaptırmak lazım tamamen iyileşmesi için.Milli aradan sonra tamamen iyilesiyor mu singo 4 6 hafta sonra yani
O kadar vahim mi durumumuzTendonlara kaynak yaptırmak lazım tamamen iyileşmesi için.
belli ki düşündüğümüzden daha vahim. bu herif ya kendine hiç bakmıyor ya da bilmediğimiz başka bir durumu var. hiç normal değil yani bu kadarı.O kadar vahim mi durumumuz