Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 11.401
- 4.182
- 1.948
O kim renktaş biz gazetecilerin araba tercihlerini bilmek zorunda mıyız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kim renktaş biz gazetecilerin araba tercihlerini bilmek zorunda mıyız
Yasaklı olup olmadığını bilmediğim için passatçı dedim işte de sen zorla söylettin kimYasaklı değil mi?
Raporlamak zorundayım renktaş kusura bakmaYasaklı olup olmadığını bilmediğim için passatçı dedim işte de sen zorla söylettin kim
Psg dep son maca denk geldigi icin 8 maclik sureci bizim icin bir noktada 7 ye dusuruyor aslinda (0 puan olarak ongorulunce). Onu o kadar problem etmiyorum ama Barca cok kirici bir mac olmaz umarim kendi sahamizda.ŞLnin en büyük iki favorisiyle eşleşmemiz de şanssızlıktı bayağı.
barca ile en formda olduğu zaman psg ile de adamların en forma girdiği zamanda oynayacağız. psg şu aralar tam formda değilken barca yerine içeride onlarla oynasaydık hiç değilse 1 puan koparabilirdik.ŞLnin en büyük iki favorisiyle eşleşmemiz de şanssızlıktı bayağı.
niye? Geçen seneki kadrodan ne eksiği var?Ucl icin bukadar kafa yorulmasi anlamsız bence ,kurulan kadro zaten biz ucl düşünmüyoruz kadrosu ,belki uefa olsa ust tur olabilirdi ama mevcut kadrodarligi ve hocayi düşününce ucl icin ıslak rüyalar görmeye gerek yok
Şanssızlık değil son 2 sezon iyi kura çektik, bir yerde zor gelecekti.ŞLnin en büyük iki favorisiyle eşleşmemiz de şanssızlıktı bayağı.
Geçen sene son 16 yaparken bu hoca yok muydu? Bu sene olur olmaz bilemezsin ama geçen sene başarmış bir takım için bu yorumun çok saçma.Ucl icin bukadar kafa yorulmasi anlamsız bence ,kurulan kadro zaten biz ucl düşünmüyoruz kadrosu ,belki uefa olsa ust tur olabilirdi ama mevcut kadrodarligi ve hocayi düşününce ucl icin ıslak rüyalar görmeye gerek yok