Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.303
- 104.170
- 5.238
devre arası 20m
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sahiben versin cezayıKendime bir ceza vermeliyim ben
Adam olmayı dene 1 günKendime bir ceza vermeliyim ben
Yuh artık yav aşırı mide bulandırıcı oldu bu işler
Komediye bak
Ne olur bilmem ama yeni yayıncı kuruluş kim olacaksa şu çekim kameralarını değiştirme şartı olsun. Kaç sene eskinin kameraları ile çekiyorlar hala.
bizim şampiyonluktan kaynaklı gelen ekstra paralar tekrar düzenlenmeliKim olursa olsun 500 milyon doları bulsunlar bir şekilde. Siyasetle konuşup yapacaklar muhtemelen
Ne olur bilmem ama yeni yayıncı kuruluş kim olacaksa şu çekim kameralarını değiştirme şartı olsun. Kaç sene eskinin kameraları ile çekiyorlar hala.
Savaş baltaları gömülmüş külliyeden sonra ilk ziyaret TFF olmuş.
Orada ne kadar yükseltebilirler bilemem ama bence Trt, Turkcell olursa dijital platformların işin içine çekerler ve mevcuttan ciddi artış olur. Lakin artık en önemli olan alacak yayıncının kameraları, aletleri vb. son modelle yenilemesi ve çekim kalitesini ciddi oranda arttırması gerekmekte. Seneledir çekim kalitesi hiç mi artmaz?Taraftarı olmayan kulüpler ligde kaldıkça havuz daralmaya devam eder. 500m usd iddialı rakammış.
aynı kişi selenadaki müstesna teyze gurme bilgidirHala dehset merak icindeyim, haydi donun eve diyen kadinla bu kadin ayni kisi mi diye. Huzurumu kaciran bir bilmece.
Evet aynı kişi üstad, niye bağdaştıramadın ki bi türlü.Hala dehset merak icindeyim, haydi donun eve diyen kadinla bu kadin ayni kisi mi diye. Huzurumu kaciran bir bilmece.
Attim , 300 M mu oldu ihale (tamamen ornek)Orada ne kadar yükseltebilirler bilemem ama bence Trt, Turkcell olursa dijital platformların işin içine çekerler ve mevcuttan ciddi artış olur. Lakin artık en önemli olan alacak yayıncının kameraları, aletleri vb. son modelle yenilemesi ve çekim kalitesini ciddi oranda arttırması gerekmekte. Seneledir çekim kalitesi hiç mi artmaz?