GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

şu konuya el atmamız lazım bi an önce . . .

HRwhfSKWEAAH2rG
bu veriyi doğru okumak gerekiyor topla oynama bizde çoksa, top çalmamıza gerek kalmıyor olabilir.
Tam tersi fenerin için geçerli

Yusuf’u ilk izlediğim de biraz Mariano’ya benzettim. Oyun kuran sağbek. Allah yolunu açık etsin. Transfer sezonunun da bahsettim. Ben olsam A takıma direk alırım. Sürekli bu konuda Okan Buruk’u eleştiriyorum,eleştiriyoruz. Okan Hoca gençlere zerre bakmıyor. Yada biz öyle görüyoruz. Yusuf’ta görülmeyecek bir oyuncu değil.

Yusuf Sivaslıoğlu’nun A takıma çıkması için ne olmalı mesela, napmalı yani merak ediyorum.

Barcelona 18-19lukların alayını 50 m euroluk topçu yaptı bizden 1 tane çıkmıyor ne hikmetse.
Çocuk hazırlık kampında da çok iyiydi, biz 2 tane yabancı sağ bek tutuyoruz kadroda

Yusuf sezon öncesi hazirlik maclarinda baya iyiydi o yuzden sure bulma sansi yok

Ondan sonra bu cocuklar niye kaciyor hainler falan filan

Çocuk hazırlık kampında da çok iyiydi, biz 2 tane yabancı sağ bek tutuyoruz kadroda
İkincisi kim

31 bonservis 5 maaşa alınıp sahaya çıkamayan bir herif var o mu

Sağ bek miymiş en son 1 yıl önce falan sağ bek oynadı herhalde

Şu çocuk hazırlık maçlarında belli etti kendini
Bazı çocukların ayağı iyi oluyor ama işte defansif veya başka bazı eksikleri oluyor güvenemiyorsun oynatmıyorsun. Ama bu çocuğun gözle görülür bir eksiği yok. Sadece tecrübe eksikliğinden belki bazı ufak tefek hataları olur mala Ozanda yaşadığımız kadar sıkıntı yaşarız. Kesinlikle bir süre oynadıktan sonra katkısı daha fazla olacaktır. Uzun zaman sonra heyecanlandığımız bir oyuncu yakaladık inşallah şansı da yanında olsun.

Geri
Üst Alt