Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.507
- 18.730
- 1.398
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milli takımda oynayan maddesinin içi çok boş. 1 kere mi oynayan 20 kere mi oynayan düzenli mi seçilen ne yani? saçma sapan bi kural olacağını düşünüyorum. marcao, boey geçtim mesela romadaki ibanezi de alamayacaksın o zamanYabancı oyuncu transferinde milli takımda oynama kriteri getirilecek. (Yeni Şafak)
Buna olumsuz değilim olabilir hatta olmalı ancak sınırsız yabancı hakkı verirsen bu muhteşem iş olur.
Ama yok 8 yabancı ama milli takım şartı hassilktir oradan derler.
Marcao, boey gibi yetenekli milli olamamış oyuncuları nasıl oynatacaksın bir mantıklı açıklasınlar.
6 sonrası için milli takım şartı getirirsen futbol da gelişir.
O yüzden yazdım ya 6. yabancıyı bu durumdan muaf tutarsan olur. Bazı kulüpler yabancıyı minimum tutak zorunda kalabilir. Tff'de istediğini alır bu işten ama yok kardeşim ilk yabancıdan itibaren milli takımda oynama şartı vs diye zırvalarlarsa o sene bitmeden savaş çıkar ülkede.milli takımda oynayan maddesinin içi çok boş. 1 kere mi oynayan 20 kere mi oynayan düzenli mi seçilen ne yani? saçma sapan bi kural olacağını düşünüyorum. marcao, boey geçtim mesela romadaki ibanezi de alamayacaksın o zaman
şu kuralı bizim foruma bıraksalar yemin ederim müthiş vizyonlu bir şey çıkar. müteahhitten devrim bekleyen zihniyete tüküreyimMilli takım şartını sadece İngiltere ligi uygulayabilir suan. Bırak bizim ligi almanya italya bile yapamaz.
Falcao dan mı bahsediyosun renktaşAdam aslında özellik olarak bitiricilik, servis, top dağıtma özellikleri itibariyle şu anda tam ihtiyacımız olan adam ama fizik olarak artık 90 dakika kaldırma ve 3 günde bir maç oynama ihtimali yoktu maalesef.
Evet. Keşke sakatlık sorunu olmasaydı da geçtiğimiz 2 senede doya doya izleyebilseydik.Falcao dan mı bahsediyosun renktaş