GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Habere bak. Konusunu açasım gelmedi.

IMG_1276.webp

Yabancı oyuncu transferinde milli takımda oynama kriteri getirilecek. (Yeni Şafak)
Buna olumsuz değilim olabilir hatta olmalı ancak sınırsız yabancı hakkı verirsen bu muhteşem iş olur.
Ama yok 8 yabancı ama milli takım şartı hassilktir oradan derler.
Marcao, boey gibi yetenekli milli olamamış oyuncuları nasıl oynatacaksın bir mantıklı açıklasınlar.
6 sonrası için milli takım şartı getirirsen futbol da gelişir.

Yabancı oyuncu transferinde milli takımda oynama kriteri getirilecek. (Yeni Şafak)
Buna olumsuz değilim olabilir hatta olmalı ancak sınırsız yabancı hakkı verirsen bu muhteşem iş olur.
Ama yok 8 yabancı ama milli takım şartı hassilktir oradan derler.
Marcao, boey gibi yetenekli milli olamamış oyuncuları nasıl oynatacaksın bir mantıklı açıklasınlar.
6 sonrası için milli takım şartı getirirsen futbol da gelişir.
milli takımda oynayan maddesinin içi çok boş. 1 kere mi oynayan 20 kere mi oynayan düzenli mi seçilen ne yani? saçma sapan bi kural olacağını düşünüyorum. marcao, boey geçtim mesela romadaki ibanezi de alamayacaksın o zaman

milli takımda oynayan maddesinin içi çok boş. 1 kere mi oynayan 20 kere mi oynayan düzenli mi seçilen ne yani? saçma sapan bi kural olacağını düşünüyorum. marcao, boey geçtim mesela romadaki ibanezi de alamayacaksın o zaman
O yüzden yazdım ya 6. yabancıyı bu durumdan muaf tutarsan olur. Bazı kulüpler yabancıyı minimum tutak zorunda kalabilir. Tff'de istediğini alır bu işten ama yok kardeşim ilk yabancıdan itibaren milli takımda oynama şartı vs diye zırvalarlarsa o sene bitmeden savaş çıkar ülkede.

Mevcut düzende sırayla limit düşürmek istiyorlar ya al sana fırsat yabancı sınırsız ama 6'nün üzerinde çıkmak isteyen milli takımda oynamış oyuncu oynatabilir şartı getirseler mevcut halinden daha mantıklı olur.

X yas alti yabanci oyuncu istedigin kadara alabilirsin, am Y yas üstü oldugu an son 12 ayda milli takim macina cikmis gibi bir madde yapsinlar.

Öyle kural gelirse Anadolu kulüpleri yabanci alamaz

Cicaldau ilk 11, Morutan yedek

Adam aslında özellik olarak bitiricilik, servis, top dağıtma özellikleri itibariyle şu anda tam ihtiyacımız olan adam ama fizik olarak artık 90 dakika kaldırma ve 3 günde bir maç oynama ihtimali yoktu maalesef.
Falcao dan mı bahsediyosun renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt